Chondropython
Image default
Sport

Leer zwemmen bij het zwembad in Nijkerk

In het mooie zwembad in Nijkerk wordt zwemles gegeven. In het zwembad in Nijkerk wordt zwemles gegeven aan kinderen, er worden voor baby’s en peuters zwemles georganiseerd en ten slot geven we volwassen zwemles aan mensen die het zwemmen zijn verleerd of angst voor water hebben. Zwemmen in het zwembad in Nijkerk is dus voor iedereen mogelijk.

Babyzwemmen in het zwembad in Nijkerk

Speciaal voor baby’s en peuters organiseren we Aqua Mini. Dit is een zwemles voor kinderen onder de vier jaar. Spelenderwijs leren de ouders samen met hun kindje oefeningen om in het water te drijven. Ook maken de baby’s of peuters kennis maken met water. Het babyzwemmen in  het zwembad in Nijkerk is zeer kindvriendelijk en gezellig. De lesgroep bestaat uit ongeveer 10 ouders met hun kind. De les duurt 30 minuten. Daarnaast is er nog genoeg tijd om samen met je kind vrij te spelen in het water. Ook de temperatuur van het water van het zwembad in Nijkerk is van een lekkere temperatuur, namelijk 30 graden. De lessen worden afgesloten met een dimploma in een leuk thema.

Haal je ABC dimploma in het zwembad Nijkerk

Ook kinderen kunnen leren zwemmen in het zwembad in Nijkerk. De kinderen leren zwemmen via de Zwem-ABC methode in het zwembad in Nijkerk. De kinderen krijgen les van een gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers die werken volgens de gedragscode zwembranche en in het bezit zijn van een VOG. Veiligheid en plezier staat voorop tijdens de zwemlessen. Met de zwemlessen zorgen we ervoor dat de kinderen het vertrouwen krijgen dat nodig is om goed te leren zwemmen. Natuurlijk ontvangen de kinderen na het afzwemmen ook de Nationale Zwemdiploma’s van het Zwem-ABC. Deze diploma’s voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnormen. Leer je kind veilig zwemmen in het zwembad van Nijkerk.