Chondropython
Image default
Cadeau

Gan getoond met hun Gan X

In de speedcubing-markt kon er lange tijd maar één fabrikant bogen op vervangbare magneten. Voor het eerst werd een dergelijk systeem door Gan getoond met hun Gan X. Maar naarmate de tijd verstrijkt, komen ook andere fabrikanten met originele ideeën met betrekking tot magneten.

In dit geval besloot MoYu de magneten in speciale inpaking te plaatsen. Daarin kun je de magneten verplaatsen en ze verder weg of dichter bij het kruis plaatsen. Dit verandert de torsie een beetje, maar toch is zo’n systeem niet te vergelijken met de vervangbare magneten van Gan.

De leveringsomvang is vertrouwd geworden, het is bijna hetzelfde als bij de GTS 3M of WayLong BP M. Het bevat een schroevendraaier, afstelgereedschap, een vervangbaar kruisstuk, een reserve-afdekking voor het dubbele afstelsysteem. Er is ook een koelbox die later kan worden gebruikt om blokjes in op te bergen of te vervoeren.

De treshka draait erg goed. Je zult het moeten smeren, afstellen en slijpen, maar je zult later genieten van het draaien. Dit is een redelijk snel en gecontroleerd model. Daarop kunt u gemakkelijk vergaderingen weergeven die dicht bij wereldrecords liggen.

Aan het begin van de verkoop wordt MoYu 3x3x3 GuoGuan Yuxiao EDM alleen in zwart plastic verkocht. Om de een of andere reden heeft de fabrikant het kleurenmodel verlaten. Misschien heeft het iets te maken met de inpaking en de magneet. Maar we hopen dat de fabrikant iets bedenkt en later een kleurenkubus uitbrengt.

We raden aan om MoYu 3x3x3 GuoGuan YueXiao EDM te draaien voor elke speedcube. Dit is een uniek puzzelspel met een zeer ongebruikelijke technologie. U moet er minimaal op letten. – Meer informatie over

 

rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be