Chondropython
Image default
Aanbiedingen

3 dingen die je moet weten voor het kiezen van sokken

Of je nou lange of juist korte sokken draagt, zwarte of gekleurde sokken of sokken waar de gaten al in staan, iedereen heeft ze nodig. Sokken zijn de kers op de taart van je outfit en kan net het verschil maken tussen een leuke outfit en een geweldige outfit. Sokken zijn dus essentieel voor een verzorgde look of om op te vallen bij je vrienden en familie.

Centerpiece van je outfit
De stijl van je sokken wordt bepaald door jouw keuze om op te vallen of in te blenden. Neutrale kleuren werken erg goed om een rustige look te creëren  of als je een zakelijke uitstraling wil hebben. Combineer dit met de juiste schoenen en broek en je hebt een echte killeroutfit. Kleurrijke sokken geven weer een andere uitstraling. Het kan juist de centerpiece zijn van jouw kledingstijl.

Nadenken over comfort
Het comfort van de sokken wordt vaak over het hoofd gezien. Een maatje te groot of te klein kan zorgen voor pijn en een oncomfortabel gevoel. De pasvorm is dus erg belangrijk om in overweging te nemen. De juiste sok valt jou namelijk niet op.

Materialen van de sok
Minstens net zo belangrijk voor het comfort is keuze van materialen. Zo zijn wollen sokken ideaal voor de koude wintermaanden vanwege hun warmte-isolerende eigenschappen. Als je een sportief type bent kun je het beste kiezen voor een meer ademende sok, gemaakt van materialen zoals polyester en katoen. 

Sokken met patroon
De sokken heren zijn te vinden in talloze verschillende kleuren en patronen. De variatie van originele prints is eindeloos. Zo kun je een fris stuk fruit op je sok hebben of een leuke badeend. Sokken met een leuke print kun je dragen onder een spijkerbroek of mooie pantalon. Je kan ze zelfs onder een chique pak aan doen als je zou willen. Met deze kleurrijke sokken fleur je je dag op.

Het investeren in een paar goede kwaliteit sokken draagt bij aan je stijlvolle look en zullen zorgen voor comfort door je dag heen. Elke stap moet namelijk pijnloos zijn. 

 

https://www.underweardistrict.nl/nl/