Chondropython
Image default
Electronica en Computers

Beveilig je huis met camera’s

Als het gaat om het gebruik van een bewakingscamera om uw huis veilig te houden, moet u overwegen zowel de binnen- als de buitenkant van uw huis te beschermen. Veel mensen denken van beveiligingscamera’s als alleen goed wanneer u weg bent van huis, maar ze missen de ware mogelijkheden.

Met een goed geplaatste set van camera’s en het juiste opname-apparaat kunt u toegang krijgen tot de video terwijl u aan het werk bent om te helpen een oogje houden op uw huisdieren, kinderen of gasten de hele dag, terwijl je niet thuis bent.

Voor bescherming buiten moet je er zeker van zijn dat je buiten beveiligingscamera’s kiest om er zeker van te zijn dat ze weerbestendig zijn en je moet er ook zeker van zijn dat ze vandaalbestendig zijn. Een gemakkelijk te verslaan camera doet u geen goed.

Een mix van verborgen en zichtbare camera’s worden aanbevolen als de zichtbare camera’s zal fungeren als een afschrikmiddel voor de meeste criminelen en de verborgen camera’s zijn er om ervoor te zorgen nog beter uitgeruste boeven worden gevangen op video.

U moet uw buitencamera’s zo plaatsen dat ze de deuren en ramen op de eerste verdieping bedekken. Beveiligingscamera’s hebben een kegelzicht, wat betekent dat hoe dichter u bij de camera bent, hoe minder breed hij kan zien. Dus hoe verder u de camera’s van uw huis vandaan plaatst, hoe breder het zicht zal zijn en hoe minder camera’s er nodig zijn om een volledige dekking te garanderen. Vaak kunnen bomen of palen perfect zijn voor dit doel.

Een goede verborgen buiten beveiligingscamera voor thuis of klein zakelijk gebruik is de Spotlight verborgen camera. Het ziet eruit als een standaard bewegingsgeactiveerde schijnwerper, maar in werkelijkheid bevat het een camera met ingebouwde DVR, waardoor het een op zichzelf staande eenheid is. Het spotgedeelte staat de camera toe om tot 90 voet in volledige duisternis te zien om ervoor te zorgen de dekking van nacht de misdadigers niet zal helpen aangezien de lichten zullen aanzetten en de camera een groot zicht zullen toestaan.

Voor uw binnencamera’s heeft u de optie om alle verborgen camera’s te gebruiken of een mix van beide zoals u buiten deed, maar dit hangt allemaal af van uw budget en persoonlijke voorkeuren. Verborgen camera’s zijn veel duurder dan uw standaard binnen beveiligingscamera’s dus zorg ervoor dat je figuur die extra kosten in als je begint te plannen uw veiligheid lay-out.

Wat betreft de plaatsing van camera’s binnen, moet u ook de buitendeuren afdekken, zodat u altijd kunt zien wie er in uw huis komt en gaat. Als u huisdieren, kinderen of gasten heeft die u in de gaten wilt houden, kunt u extra camera’s in verschillende delen van het huis plaatsen, zoals in de woonkamer en in de garage.

Om de camera’s via het internet te kunnen bekijken moet u er zeker van zijn dat het video opname apparaat dat u besluit te gebruiken vermeld staat als netwerk geschikt of mogelijk internet of netwerk klaar aangezien het per fabrikant zal verschillen. Als de opname-apparaat is klaar voor het netwerk dan moet het prominent worden weergegeven als dit is niet een standaard functie op dit punt in de tijd.

 

https://www.securitythuis.nl/