Chondropython
Image default
Vervoer en transport

Huur een elektrische kiepaanhanger voor het vervoer van zware ladingen

Bij JobCar hebben ze alles wat u nodig hebt als het gaat om het huren van aanhangers. Of u nu bezig bent met een grote tuinklus of u auto wilt vervoeren, bij JobCar kun u terecht voor kiepaanhangers, autoambulances en nog veel meer. Niet alleen bieden ze scherpe tarieven en flexibele huurperiodes, maar u kunt ook rekenen op uitstekende service en goed onderhouden aanhangers. Dus waarom zou u nog verder zoeken? JobCar heeft de juiste aanhanger voor uw behoeften.

Kipper aanhanger huren

Bij JobCar kunt u terecht voor het huren van verschillende soorten aanhangwagens, waaronder de kipper aanhanger. Deze elektrisch aangedreven aanhanger is ideaal voor het vervoeren van zware ladingen, zoals grond, stenen of tuinafval. Met een laadvermogen van 1385 kg is de kipper aanhanger geschikt voor de meest zware spullen. De bak kan elektrisch omhoog geklapt worden, wat het lossen van de lading gemakkelijk maakt. Daarnaast is de aanhanger voorzien van een dubbele as en dient u in het bezit te zijn van een BE-rijbewijs om de aanhanger te mogen rijden. Bij een kipper aanhanger huren dient u uw rijbewijs en ID-kaart of paspoort mee te nemen. 

Autoambulance huren

Wilt u een auto verplaatsen of grote voorwerpen zoals planken of balken vervoeren? Daar is een autoambulance huren hier ideaal voor. Bij JobCar heb twee soorten autoambulances, aangepast aan jouw specifieke behoeften.

De autoambulance bakwagen heeft een laadvermogen van 1540 kg en een toegestane maximale massa van 2000 kg. Deze is ideaal voor het vervoeren van auto’s en middelgrote voorwerpen. Als u echter grotere voorwerpen moet vervoeren, is de autoambulance plateauwagen wellicht de beste keuze. Met een laadvermogen van 2464 kg en een toegestane maximale massa van 3000 kg, biedt deze plateauwagen meer ruimte en kracht.

Naast autoambulances en kippers kunt u bij JobCar ook gesloten aanhangers, open aanhangers en bagagewagens huren. Dus, of u nu aan het verhuizen bent, een grote klus hebt of u auto wilt vervoeren, denk aan JobCar voor het huren van de juiste aanhanger.

https://www.jobcar.nl/