Chondropython
Image default
Vervoer en transport

Makkelijk een taxi reserveren bij taxi Zevenaar

Voordat je in de taxi Zevenaar kunt stappen dien je eerst een afspraak met hen te make. Dit kan wel tot een half uur van tevoren wat het natuurlijk ideaal maakt wanneer je ineens een taxi nodig hebt en je hebt nog geen vervoer geregeld. Binnen een half uur staan ze voor de deur, tenzij zij al in de buurt zijn. Mocht je dus een spoed vervoer nodig hebben dan kan je altijd bellen en kan men kijken bij de taxi Zevenaar wat zij voor je kunnen betekenen. 

Reserveren

Op de website van taxi Zevenaar vul je een formulier in dat ervoor zorgt dat alle informatie bij de chauffeur al bekend is voordat hij of zij je komt ophalen. Dit is erg handig, want hiermee kan de chauffeur alvast bekijken waar hij heen moet rijden en hoeveel tijd dat in beslag zal nemen. Ook kan hij zich oriënteren op eventuele files die zich op de weg bevinden en de drukte van het verkeer op dat moment. Wanneer je minder dan een half uur voordat je wil vertrekken contact opneemt met de taxi Zevenaar dan is het beter om dit niet te doen via het formulier, maar juist via een telefoontje zodat zij snel naar je toe kunnen komen. Het nummer van de taxi Zevenaar staat duidelijk op de website aangegeven en zij zijn altijd bereikbaar. 

Betaalverzoek

Je betaalt gemakkelijk met iDeal en hoeft hiervoor dus niet altijd cash op zak te hebben wanneer je en taxi besteld bij taxi Zevenaar. De teller gaat ook niet lopen, want voorafgaand aan de rit wordt de prijs al bepaald. Je betaalt direct met een betaalverzoek en wanneer je dit hebt gedaan zal de taxi gaan rijden. Mocht je voorkeur uitgaan naar het betalen achteraf dan is dit ook mogelijk en dan doe je het aan het einde van de rit.