Chondropython
Image default
Management

MBA health management

Deze Online Healthcare MBA is ontworpen om u te helpen een leider te worden, invloed uit te oefenen op beslissingen en resultaten voor patiënten te beïnvloeden

 

Een master in gezondheidszorgmanagement is essentieel om u voor te bereiden op leidinggevende functies in uw carrière. Aangezien de gezondheidszorg snel verandert met nieuwe wettelijke eisen, normen en verwachtingen, zijn leiders met referenties nodig die klaar zijn om de leiding te nemen. Deze online MBA in de gezondheidszorg bereidt u voor op een lucratieve, opwindende en lonende carrière die beslissingen in de gezondheidszorg beïnvloedt en de toekomst van de industrie verandert. Neem uw carrière naar het volgende niveau met een master in de gezondheidszorg management. U kunt uw salarispotentieel verhogen, in aanmerking komen voor promoties, of overstappen naar een functie of industrie waar u gepassioneerd over bent. Word een leider die beslissingen beïnvloedt en leiding geeft aan de gezondheidszorgindustrie. 

 

Afgestudeerden kunnen afstuderen binnen 

12 maanden

WGU laat u een schema opstellen zodat u uw MBA in slechts één jaar kunt afronden. U hebt de controle over het schema en de timing voor uw MBA-programma.

 

Collegegeld per termijn van zes maanden is

$4,530

Collegegeld in rekening gebracht per termijn – in plaats van per krediet – helpt studenten de controle van de uiteindelijke kosten van hun graden. Rond sneller af, betaal minder!

 

Gemiddelde salarisverhoging

$16,200

MBA-afgestudeerden melden een gemiddelde salarisverhoging van $16.200 na het voltooien van hun WGU-diploma. Bent u klaar voor een loonsverhoging?

 

Gezondheidszorg MBA Cursussen

Dit programma is samengesteld uit de volgende cursussen. U zult ze meestal een voor een te voltooien als je je weg door je programma, het werken met uw programma mentor elke term om uw persoonlijke Degree Plan op te bouwen. Je werkt door elke cursus zo snel als je kunt studeren en de stof beheersen. Zodra je klaar bent, slaag je voor de beoordeling, voltooi je de cursus en ga je verder. Dit betekent dat u zoveel cursussen kunt afronden als u in staat bent in een termijn zonder extra kosten. 

Eenjarige MBA-studenten kunnen al hun cursuswerk in slechts twee WGU-perioden afronden. Je stelt een schema op met je Program Mentor zodat je je programma snel kunt afronden. Meer informatie over het MBA-opleidingsprogramma van één jaar bij WGU. 

 

Om ervoor te zorgen dat WGU-afgestudeerden de kennis en vaardigheden verwerven die door werkgevers worden gezocht, is onze MBA in Healthcare Management ontwikkeld met aanzienlijke input van gezondheidsdeskundigen en bedrijfsleiders die in onze Business Program Council dienen. Het curriculum van de master in gezondheidszorgbeheer is ontworpen om u voor te bereiden om de toekomst van de gezondheidszorg te leiden, te beïnvloeden en vorm te geven.

 

Competentiegericht onderwijs geeft u flexibiliteit: Leer waar, wanneer, en zo snel als je in staat bent

Professionele verantwoordelijkheden. Familieverplichtingen. Persoonlijke verplichtingen. Bij WGU begrijpen we dat roosters strak en vaak onvoorspelbaar zijn voor de drukke professionals van vandaag. Daarom bieden we studenten een flexibele, gepersonaliseerde benadering van hoe onderwijs zou moeten zijn in de wereld van vandaag. Geen onderbrekingen van je werk en familie verplichtingen. Geen rigide lesroosters. Geen belemmeringen voor het behalen van je diploma op je eigen voorwaarden. Gewoon een solide, carrière-georiënteerde MBA Healthcare Management dat naadloos aansluit bij uw huidige levensstijl.

 

Gezondheidszorg is een bloeiend onderdeel van de Amerikaanse economie – neem het voortouw en bouw aan een bloeiende carrière

Er vinden zoveel veranderingen plaats in de gezondheidszorg dat vooruitstrevende organisaties op zoek zijn naar leiders die hun professionele geloofsbrieven hebben bijgewerkt met gespecialiseerde kennis en vaardigheden om succesvol ziekenhuizen, medische kantoren en overheidsinstellingen te beheren. WGU’s online MBA Healthcare Management programma is ontworpen voor studenten die een leiderschapsrol in de gezondheidszorg nastreven.

 

Gezondheidszorg is big business in de complexe economie van vandaag. Het vereist slim leiderschap en administratie om de ziekenhuizen, medische kantoren en overheidsinstellingen van vandaag te runnen. WGU’s MBA in healthcare management biedt een gericht curriculum dat u voorbereidt op executive-level posities door zich te richten op gebieden zoals besluitvorming, marketing en financieel resource management zoals ze van toepassing zijn op de gezondheids- en zorgsector. Bereid je voor op een boeiende en lucratieve carrière met een MBA in de gezondheidszorg.

 

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/