Chondropython
Image default
Hobby en vrije tijd

Volg ook een workshop!

Een workshop volgen om meer ritme te krijgen? Je leest het goed! We spreken inderdaad over een workshop percussie trommels. Hoe leuk is het om met jouw werknemers of vrienden dit te volgen. Niet alleen leer je het ritme op de juiste manier onder de knie te krijgen. Ook zal je merken dat je hiermee een onwijs gezellige middag zult beleven! Organiseer dit als teamuitje en laat jouw team trommelen. 

Een Braziliaanse Percussieworkshop 

Tijdens deze workshop beleef jij je even in Rio de Janeiro. Hier is het niet alleen mogelijk om optimaal te genieten van de muziek. Normaliter zijn dit kleurrijke optochten waar je van kunt genieten. Maar tijdens een teamuitje kan je het net zo gezellig maken als dat jij het wilt. Hoe leuk zou het zijn als jouw team leert om op de trommels te spelen. 

Een percussie workshop volgen doe je natuurlijk bij Dununba.nl. Hier is het mogelijk om met een groot team dit te volgen. Op een zeer enthousiaste manier leren zij jou de fijne kneepjes van het vak en zal je merken dat je het snel onder de knie krijgt. Stap voor stap zal de docent jou het ritme leren. Uiteindelijk zal je dit samen met jouw team gaan volgen. Het is mogelijk om dit te volgen met een maximum van 100 personen. Door samen in het ritme te komen zal je merken dat je er een onwijs leuke tijd door gaat beleven. Iedereen op het werk zal nog heel lang over dit uitje napraten. 

https://dununba.nl/workshops/braziliaanse-percussieworkshop/