Chondropython
Image default
Hobby en vrije tijd

Bowling in Breda gezocht?

Organiseer je een werkuitje, een bijeenkomst voor familie, of heb je iets te vieren – dan kom je natuurlijk naar een bowling in Breda. En bij het leisurecentrum Lot66 kun je nog veel meer verschillende activiteiten doen – zowel binnen als buiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitdagende escape room in Breda? Zo wordt het wel heel eenvoudig om een leuk en gezellig uitje te organiseren. Lees verder voor meer informatie.

Kies voor een bowling in Breda, of een escape room in Breda

Wat past het beste bij de gelegenheid, en waar hebben de mensen in jouw gezelschap het meest zin in? Er zijn zoveel verschillende activiteiten te verzinnen, dat er zeker een geschikte optie is voor iedere gelegenheid.

Gooi jij een strike?

Bowlen bij een bowling in Breda is een ontspannen en gezellige manier om een middag of avond te vullen. Het is de perfecte activiteit voor op je feestje, want het is leuk voor jong en oud. En zeg nou zelf – hoeveel mensen ken jij die bowlen niét leuk vinden? Bij een bowling in Breda kun je net zo lang spelen als je zelf leuk vindt, met een kleine of grote groep.

Ontsnappen uit een escape room in Breda

Uit deze kamer ontsnap je niet zomaar – daar moet je echt je best voor doen. Om een escape room succesvol op te lossen, moet je goed samenwerken en onder druk kunnen presteren. Daarom is het heel geschikt voor hechte vriendengroepen die elkaar goed kennen, maar ook om te werken aan teambuilding met je collega’s. Een prima optie voor een werkuitje dus, maar ook als je eens iets leuks wilt doen kun je een escape room in Breda regelen.

Een feest, partij of bijeenkomst voor het hele gezelschap

Waar vier jij je feest – en wat wil je het liefste doen? Bij het leisurecentrum van Lot66 heb je alle keuze. Wat je wensen of eisen ook zijn, de juiste activiteit voor jouw bijeenkomst en gezelschap is zo gevonden.