Chondropython
Image default
Sport

Een crossfit rack voor de ultieme workout

Bent u op zoek naar een crossfit rack? Dan is het een goed idee om bij Fitribution te kijken. Fitribution is een leverancier van fitness materialen van professionele en hoogwaardige kwaliteit. Deze kunt u vervolgens gratis ophalen. In het assortiment vindt u twee soorten Cross racks. De eerste is de Crossfit Pull Up bar voor aan de muur. De breedte hiervan is 132cm en de diepte is 81cm. Door het compacte formaat is het ideaal voor de sportfanaat die graag thuis workouts wilt doen. Het is mogelijk om meerdere Pull Up bars naast elkaar te monteren met een extra lange stang, dit is een voordeel voor sportschooleigenaren. De tweede crossfit rack in het assortiment is een Half Rack. Ook deze crossfit rack is uitermate geschikt voor thuisgebruik.

Wat is Crossfit?

Crossfit is een fitnessmethode waarbij verschillende sporten worden gecombineerd om de meest natuurlijke en functionele oefeningen te creëren. Door onderdelen uit gewichtheffen, atletiek, en gymnastiek samen te voegen zijn er vele Crossfit oefeningen ontstaan. Het snel laten groeien van spieren is hierbij niet het hoofddoel. Fit zijn en een gezonde leefstijl zijn belangrijker. Een crossfit rack wordt bij Crossfit workouts vaak gebruikt als een basisframe. Neem bijvoorbeeld een Half Rack. Als u daar andere fitness accessoires aan toevoegt, zoals een halterstang en schijven, kunt u vele soorten oefeningen doen. Hetzelfde geldt voor het toevoegen van accessoires aan de Crossfit Pull Up bar, er zijn vele mogelijkheden.

Fitribution de leverancier

Een crossfit rack en toebehoren vindt u bij Fitribution. In het assortiment zitten enorm veel fitness materialen waarmee u uw crossfit rack kunt personaliseren. Ook zitten er natuurlijk ook andere accessoires in het assortiment. Bij Fitribution vindt u onder andere: dumbells, halters, schijven, halterstangen, sluiters, rekken, banken, kabelaccessoires, en rigs. Een rig is een Crossfit structuur dat uw crossfit rack kan complementeren. Via Fitribution kunt u zelf uw rig samenstellen met onder andere een crossfit rack. Met een Crossfit Pull Up bar kunt u onder andere deze oefeningen doen: knee raises, pull ups, chin ups, toes to bar, en leg raises. Met een Half Rack moet u denken aan bench press, squats, en rows.

https://www.fitribution.com/nl