Chondropython
Image default
Sport

Aan welke eisen jouw nieuwe ruiteroutfit moet voldoen

Een nieuwe rijoutfit kiezen doe je niet zomaar, daarvoor ga je natuurlijk eerst op onderzoek uit. Je stelt logischerwijs eisen aan je nieuwe rijkleding. Die zijn afhankelijk van je rijstijl, de tijd van het jaar en natuurlijk aan je persoonlijke smaak. In dit artikel een aantal tips die het makkelijker maken om een selectie te maken uit het grote aanbod rijkleding met merken als Samshield, Vestrum, PS of Sweden en nog veel meer.

Luchtige en comfortabele Samshield kleding

Of je nu springruiter bent, een dressuur concours doet of gewoon een gezellige bos- of strandrit maakt, je rijkleding moet comfortabel en luchtig zijn. Kleding die goed ademt voorkomt dat het gaat schuren wanneer je langere tijd in het zadel zit. Samshield rijkleding is één van de beste merken die zicht richt op comfort en ademende kleding. Het pronkstuk is de Samshield cap. Dankzij uitgebreid testen en door gebruik te maken van de nieuwste materialen is de cap erg licht van gewicht en ademt de helm uitstekend, zonder in te leveren op veiligheid.

Oogstrelende rijkleding van Vestrum

Sportkleding moet dus comfortabel zijn maar dat betekent niet dat er niet naar stijl gekeken wordt. Zeker bij wedstrijden met toeschouwers is je voorkomen als ruiter belangrijk. Vestrum is een Italiaans merk dat zich specialiseert in stijlvolle rijkleding voor de ontwikkelde ruiter. Voor mensen voor wie de paardensport meer is dan sport maar een manier van leven. Een Vestrum rijbroek of top ziet er niet alleen netjes uit op de manege maar ook in het openbaar kun je in deze kleding prima voor de dag komen.

PS of Sweden biedt alles voor je rijdier

Nadat je jezelf van een nieuwe outfit hebt voorzien is het tijd om ook de uitrusting voor je paard te regelen. Bij het zoeken naar dekjes, bandages en hoofdstellen kom je geheid items van PS of Sweden tegen. Kwaliteitsuitrusting met een prachtige uitstraling en het hoogste comfort voor je trouwe rijdier. Combineer de uitrusting van je paard met de casual polo’s van PS of Sweden.