Chondropython
Image default
Sport

Een hockeybitje met smaak voor extra comfort

Niet iedereen vindt een hockeybitje even fijn zitten in de mond. Een methode om het dragen van een bitje aantrekkelijker te maken is het toevoegen van een smaakje. Daarom vind je bij de hockeybitjes van Shock Doctor diverse bitjes die een smaak bevatten. Deze smaak blijft tot maar liefst zes maanden in het bitje aanwezig. Dit maakt het dragen van een bitje dan ook direct een stukje leuker. Daarnaast bevatten veel bitjes een fijne laag van gel die het hockeybitje extra zacht maken. Daardoor heb je geen last van harde randen die in je tandvlees prikken of andere irritaties.

Ook hockeybitjes voor beugeldragers

Een hockeybitje is na aankoop nog speciaal op maat te maken, zodat deze zich naar jouw gebit vormt. Maar als je een beugel draagt, beschadigt de gel vaak en gaan de bitjes snel kapot. Daarom zijn er speciale bitjes voor als je een beugel hebt. Deze bitjes zijn niet extra op maat te maken, maar extra ruim. Daardoor vallen ze over je beugel heen. Ondanks het ruime model bieden ook deze bitjes voldoende bescherming en kan je daarom ook met beugel profiteren van goede mondbescherming. Het is immers zonde als je tanden permanent worden beschadigd doordat je geen goede mondbescherming droeg.

Een ruim assortiment aan mondbescherming

Niet alleen voor tijdens het hockeyen, maar ook tijdens andere sporten is er vaak mondbescherming nodig. Gelukkig zijn veel bitjes vaak voor meerdere sporten geschikt. Ben je dus op meerdere sportgebieden actief, dan volstaat vaak één bitje. Je bent dan natuurlijk wel op zoek naar een bitje van goede kwaliteit. Deze vind je bij Gebitsbeschermers.nl. Niet alleen vind je hier een ruim assortiment aan verschillende bitjes, ook kan je rekenen op een uitstekende service. Zo heb je jouw bestelling binnen één á twee werkdagen in huis en betaal je boven de €20,- geen verzendkosten.

https://gebitsbeschermers.nl/