Chondropython
Image default
Sport

Maak sportvissen gemakkelijker met Fox beetmelders

Als u tijdens het sportvissen gebruik maakt van de handige Fox beetmelders dan hoort het voortdurende staren naar de dobber voorgoed tot het verleden. De Fox beetmelder geeft namelijk direct een seintje als de dobber onder water verdwijnt ten teken dat er een vis in het aas heeft gehapt. U kunt vervolgens meteen de lijn binnenhalen om te zien wat u gevangen heeft. Fox  hengelsport heeft daarnaast nog meer handige attributen in het assortiment waarmee u met veel plezier uw hobby kunt uitoefenen. Zowel voor de ervaren als voor de beginnende sportvisser is Fox een merk om zeker in overweging te nemen.

Vissen wordt nog leuker met een handige beetmelder

Sportvissen is saai, zeggen mensen die het nog nooit eerder hebben gedaan of het na één keer al hebben opgegeven. Want het is in feite niets anders dan uren en uren naar een dobber te gaan zitten staren in de hoop dat die ooit nog eens onder water verdwijnt. Maar het kan ook anders. Als u gebruik maakt van een Fox beetmelder dan hoeft u uw lijnen niet voortdurend in de gaten te houden. U kunt de Fox beetmelders namelijk laten communiceren met een ontvanger die u bij zich kunt dragen. De ontvanger geeft een duidelijk audiosignaal als de dobber onder water gaat. Dit is ideaal als u bij slecht weer graag in een tent wilt schuilen of bij het nachtvissen.

De winkel waar u alles voor de hengelsport bestelt

Alle Fox hengelsport artikelen kunt u direct online bestellen bij Eurotackle. Deze winkel verkoopt naast Fox hengelsport artikelen ook sportvis accessoires van andere bekende merken. U kunt hiervoor terecht in één van de fysieke winkels in Nederland, maar natuurlijk is bestellen online ook mogelijk. Wilt u advies over uw aankoop dan kunt u hiervoor contact opnemen met de klantenservice, die u met raad en daad terzijde zal staan. Uw bestelling wordt in de meeste gevallen direct verzonden en heeft u binnen één tot twee werkdagen in huis. Voor bestellingen vanaf 75 euro geldt dat deze gratis worden verzonden.