Chondropython
Image default
Sport

Voetbalmedailles en hockey prijzen bestellen, kies voor keuze

Bij het organiseren van een sporttoernooi heb je een hoop te regelen. Het wedstrijdschema, zit- en staplaatsen voor de toeschouwers, de catering. En natuurlijk het bestellen van bijpassende medailles of sportbekers. Daarbij moet je een keuze maken of je iedere deelnemer een prijs geeft, nummers 1 tot en met 3 of alleen het winnende team. Is het een terugkerend toernooi dan kun je ook nog grote sportbekers die je als wisseltrofee in kunt zetten overwegen. Een hoop keuzes dus. Begin met het kiezen van een leverancier waarbij je voldoende keuze hebt aan voetbalmedailles, sportbekers en hockey medailles. Dan krijg je altijd de prijzen die passen bij het toernooi dat je organiseert.

Voetbalmedailles en andere prijzen bestellen bij een overzichtelijke webshop

Wanneer je de prijzen gaat uitzoeken voor een sporttoernooi wil je niet urenlang bezig zijn met zoeken naar wat je nodig hebt. Je wilt een duidelijk overzicht van de medailles of sportbekers die je kunt bestellen, het liefst gegroepeerd op de sport. Nu herken je standaard hockey medailles of voetbalmedailles vrij eenvoudig aan de afbeelding en de vorm maar sportbekers zijn wat algemener, toch?

Maak het origineel door sportprijzen te personaliseren

Een leverancier die de productie van sportprijzen in eigen beheer heeft biedt je meestal ook de mogelijkheid om sportbekers en medailles te bestellen die je zelf kunt personaliseren. Je voegt dan bijvoorbeeld zelf een afbeelding, zoals een logo toe, en je geeft een korte tekst in die op de achterzijde van de voetbalmedailles of hockey medailles gedrukt wordt. Je kunt zo ook prijzen geven aan de winnaars die net even anders zijn dan die van de nummers twee en drie. Bij sportbekers wordt de persoonlijke boodschap overigens op de marmeren voet afgedrukt.

Medailles en sportbekers bestellen voor ieder budget

Je wilt natuurlijk leuke voetbalmedailles of hockey medailles bestellen maar je wilt niet dat dit ten koste gaat van een groot deel van je budget. Gezelligheid en sportiviteit moeten natuurlijk voorrang krijgen. Kies daarom voor een leverancier met veel keuze voor ieder budget. Dan krijg je altijd leuke, persoonlijke sportprijzen, zonder dat je daar teveel voor betaalt.