Chondropython
Image default
Huishoudelijk

Neutral Afwasmiddel kopen van Klok

Neutral Afwasmiddel kopen

Stap ook over op afwasmiddel die zacht is voor je handen en 100% neutraal. Maak kennis met de neutral afwasmiddel van Klok! De afwas moet hoe dan ook gebeuren niet waar? En als je niet beschikt over een vaatwasser, betekent dat dat je toch al gauw iedere dag de vaat moet schoonmaken. Voor deze dagelijkse handelingen , die je wellicht het liefste wilt ontlopen, kun je daarom beter het beste gebruiken wat goed is voor je huid. Vooral wanneer je een huidallergie hebt of een gevoelige huid die snel uitdroogt, is het verstande een zachte afwasmiddel te gebruiken. Met de Klok afwasmiddel behoren deze problemen tot het verleden.

Waarom kiezen voor de milde afwasmiddel van Klok?

Zijn er dan nadelen bij het gebruik van een neutrale afwasmiddel ten opzichte van een normale afwasmiddel? Nee, helemaal niet. Sterker nog wij bij Klok zien alleen maar voordelen. We sommen ze gemakshalve voor je op.

  • Klok afwasmiddel garandeert effectieve reining van de vaat
  • Klok afwasmiddel bevat 0% parfum en 0% kleurstof
  • Onafhankelijk dermatologisch getest en goedgekeurd
  • Zeer mild voor de huid
  • Lagen kans op op een geïrriteerde huid
  • Minder watervervuilend
  • Eenvoudig in gebruik

Wat is 0% afwasmiddel

Nagenoeg alle afwasmiddelen van andere merken bevatten kleur- en geurstoffen. Al deze stofjes verhogen de kans op een huidirritatie , vooral bij mensen met een gevoelige huid. Ons afwasmiddel bevat een speciale formule dat zon min mogelijk chemische ingrediënten bevat en juist zo natuurlijk mogelijk is opgebouwd. Gelukkig benadeelt dit helemaal niet de effectiviteit en maakt ons product de vaat stralend schoon en verwijdert het etensresten effectief. Dus met Neutral Afwasmiddel kun je je vaat laten blinken, zonder dat jouw handen daar de gevolgen van voelen.

Neutral handafwasmiddel Xtra Care met verbeterde formulering

Maar bij Klok stoppen we niet bij het ontwikkelen van een normale afwasmiddel. Want ter aanvulling van de reguliere afwasmiddel, bieden we ook de Xtra care afwasmiddel in 500ml en 1liter flacon. Deze is, zoals de naam al doet vermoeden, extra huidvriendelijk dankzij een speciale formule die we bij Klok zelf hebben ontwikkeld. Ook is rekening gehouden met materiaalgebruik. De flacon is namelijk gemaakt van 50% gerecycled PET en zo dragen wij ook bij aan het milieu.

En met het doseringsadvies kun je met slechts één flacon Klok afwasmiddel tot 200 keer afwassen met onze 1 liter flacon, maar je kunt ook een 500ml klein flacon bestellen via onze webshop. Bovendien is onze Neutral afwasmiddel dermatologisch getest en goedgekeurd. Met Neutral Afwasmiddel kun je je vaat laten blinken, zonder dat jouw handen daar de gevolgen van voelen. Perfect voor de gevoelige huid. Kijk voor de beste schoonmaaktips op onze website!

https://www.klok-eco.nl/