Chondropython
Image default
Huishoudelijk

Waarvoor kun je een borduurmachine gebruiken?

Borduren is terug van weggeweest. De materialen zijn tijdloos, net als de motiefjes die overal verkrijgbaar zijn. Voor een paar euro koop je de basismaterialen en kun je aan de slag met je nieuwe hobby. Het is een fijne manier om je gedachten tijdelijk even ‘uit’ te zetten en je te focussen op iets heel anders dan je gewone werk. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om ouderwets met de hand te gaan borduren. Daarvoor heb je weinig anders nodig dan een naald en draad. Maar wist je dat je net als bij naaien ook gebruik kunt maken van speciale machines bij het borduren? Een borduurmachine helpt je om snel en eenvoudig de mooiste werken te maken.

 

Een borduurmachine zorgt voor gemak

Borduren met de hand is leuk om af en toe te doen. Maar als je graag meer en grotere ontwerpen wilt maken voor eigen gebruik óf verkoop, dan is het kiezen voor een borduurmachine een slimme zet. De machine is namelijk eenvoudig in gebruik en neemt al het werk voor je uit handen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is zorgen voor genoeg draad en een mooi patroon.

 

Door het handwerk te verruilen voor een machine, kies je automatisch ook voor een enorme vooruitgang in kwaliteit. De machine werkt namelijk erg secuur en maakt geen foutjes zoals mensen dat wel doen. Hij zorgt er als het ware voor dat jij met groot gemak de mooiste ontwerpen maakt.

 

Hoe kom je aan een machine?

Ben je overtuigd van het feit dat een machine voor jou dé oplossing is als het aankomt op borduren? Dan heb je een slimme keuze gemaakt. In ruil voor het invoeren van de patronen krijg jij de mooiste werken, terwijl je zelf iets anders kunt. Het voorgeprogrammeerde patroon doet de rest. Bij Liratex heb je ruime keuze uit de verschillende soorten machines. Je kunt hier zowel terecht voor grote industriële als professionele machines.

 

Wist je dat je naast een machine die alleen kan borduren, ook kunt kiezen voor een machine die zowel kan naaien als borduren? Door die machine voor jou aan het werk te zetten sla je twee vliegen in één klap. Je hebt namelijk voor de verschillende manieren van werken geen losse apparaten meer nodig, maar bent in één keer klaar en kunt weer jaren vooruit. Door op deze manier te werken kun je bovendien je aanbod uitbreiden en zelf alles in beheer houden. Ideaal als je je werkt wilt verkopen dus!

 

Een professionele uitstraling

Door je handwerk te automatiseren kun je niet alleen meer maken in een kortere tijd, maar zorg je ook meteen voor een professionele uitstraling van jouw werk. Je werk wordt dus meer waard, terwijl je er zelf minder tijd aan kwijt bent. Een verstandige stap als je jouw klanten nog blijer wilt maken met mooi borduurwerk.

 

De patronen die je wilt borduren hoef je alleen maar in te voeren, zodat de machine het voorgeprogrammeerde werk kan uitvoeren.