Chondropython
Image default
Haartransplantatie

Diamond Painting Dikke Dames de Nieuwe Rage

De hobby die overgewaaid is naar Nederland. Deze hobby is bekend onder de naam Diamond Painting en is razend populair! De naam zegt het al bij deze hobby wordt namelijk gewerkt met vele kleine diamandjes. Wat deze hobby precies inhoudt daar komen we straks op terug. Dankzij deze diamantjes worden de mooiste kunstwerken gecreëerd. Zo zijn de Diamond Painting Dikke Dames een favoriet van velen, maar ook olifanten of landschappen kom je veel tegen bij deze hobby.

Wat houdt Diamond Painting in?

Met Diamond Painting worden diamantjes door middel van een heel klein beetje wax aangebracht op een canvas. Deze diamantjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en maten. Elke kleur komt met een uniek nummer. Op het canvas staan vervolgens verschillende nummers aangegeven. Op het nummer hoort vervolgens precies het juiste diamantje aangebracht te worden met hetzelfde nummer. Op deze manier wordt een prachtig patroon of afbeelding gecreëerd zonder dat je zelf hiervoor hoeft te tekenen of schilderen.

Wanneer je de diamond painting hebt besteld en thuis op de deurmat ontvangt zie je dat het canvas al geheel is voorbedrukt. Ook zijn er precies genoeg diamantjes geleverd van ieder nummertje waar gebruik van wordt gemaakt. Je kan als het ware dus meteen aan de slag! Sommigen kiezen ervoor om de painting kleur voor kleur in te kleuren, maar het kan natuurlijk ook vakje voor vakje. Net wat je zelf het liefste hebt!

Deze hobby is dan ook te vergelijken met op kleur verven. Hier hoeft namelijk ook niet zelf iets gecreëerd te worden, maar dien je gewoon de instructies op te volgen. Het canvas is hier speciaal voor gemaakt en bevat alle benodigde informatie. Zo creëer je in een handomdraai een prachtig kunstwerk van de diamond painting dikke dames collectie.

Diamond Painting Dikke Dames

Dit is misschien wel de meest populaire collectie onder de diamond painters. De canvassen met de dikke dames zijn dan ook ontzettend hilarisch! Dikke dames die wijn aan het drinken zijn, met elkaar aan het kletsen zijn of op de WC zitten. Niet alleen stuper leuk om te maken, maar ook nog eens super leuk om vervolgens in je huis op te hangen. Diamond Painting is dan ook een veelzijdige hobby! Het is namelijk niet alleen super leuk en ontspannend om te doen, maar je kan nog eindeloos van het eindresultaat genieten.

diamond painting dikke dames

Diamond Painting Eigen Foto

Ben je uitgekeken op de bestaande canvassen en zelfs op de diamond painting dikke dames collectie? Dan hebben wij goed nieuws want het is ook mogelijk om een canvas op maat te laten maken met een geheel eigen foto. Zo creëer je dus je eigen geheel unieke schilderij dat niemand anders in de kamer zal hebben hangen. Hiervoor hoef je vaak alleen maar een foto van je mobiel op te sturen en een paar dagen later zal je hem al op de deurmat ontvangen! Voor meer inspiratie en de Diamond Painting Dikke Dames collectie ga je naar de Diamond Painting Webwinkel.

https://www.diamondpaintingwebwinkel.nl/