Chondropython
Image default
Marketing

Het gebruik van de telefoon

Tegenwoordig is het handig om te beschikken over een media planner. Zo kan je makkelijker op het internet surfen en heb je minder last van allerlei afleidingen onderweg zodat je meer tijd hebt voor andere activiteiten, die veel beter voor je zijn als persoon en kan je jezelf beter ontwikkelen op verschillende en nieuwe gebieden die je misschien nog niet hebt ontdekt. Maar hoe werkt zo’n planner nou en wat heb je er nou eigenlijk aan? Dat is de vraag wat velen stellen, maar weinig antwoord op krijgen en daarom helemaal niet gaan proberen. Dat is een grote fout en hier is waarom.

 

Wat is een planner

Een planner is een functie die je op je telefoon of computer kan gebruiken zodat je weet hoeveel tijd je besteed op het social media en hoeveel tijd je nog mag besteden volgens jezelf. Dit is handig als je minder tijd op social media wil zitten, maar het niet kan verhelpen om dit toch wel te doen. Daarom kan je beter een planner erbij pakken en dan heb je een idee, hoeveel meer tijd je over hebt per dag om andere dingen uit te voeren en zo jezelf beter kan ontwikkelen en misschien zelfs een betere band op te bouwen met een persoon of je familie omdat je meer tijd hebt.

 

Hoe gebruik je dan een planner?

Hoe gebruik je dan eigenlijk zo’n ingewikkelde planner en hoe leg je dit uit aan anderen, zodat ook zij meer tijd over hebben voor leukere dingen in het leven. Dan kan je je afvragen, hoeveel tijd per dag wil ik besteden op het social media. Wanneer je dit weet kan je de planner gaan gebruiken, deze houdt namelijk bij hoeveel tijd je op een dag besteed aan het social media, en daarom heel handig om te gebruiken voor andere doeleinden zoals het gebruiken van andere skills waar je veel meer aan hebt dan een foto van iemand bekijken.