Chondropython
Image default
Eten en drinken

Koken niet je hobby? Kies voor een maaltijdbox

Koken niet je hobby? Kies voor een maaltijdbox

De meeste mensen vinden koken niet erg om te doen, als ze er maar de tijd voor hebben. Toch zien we dat de meeste mensen de tijd niet nemen om een heerlijke en vooral ook gezonde maaltijd op tafel te kunnen zetten. Vaak zijn ze druk met allerlei andere zaken en is het avondeten even een bijzaak. Vooral wanneer beide personen van het gezin werken, zien we dat of de kinderen moeten koken, wat overigens helemaal niet erg is of dat er wordt gekozen voor een snelle hap. Niets mis mee, zolang het maar wel gezond is. Herken jij jezelf hierin, dan is een maaltijdbox de oplossing. Zo bepaal je namelijk één keer per week wat je graag zou willen eten en krijg je alle ingrediënten keurig netjes vers in een doos thuisgestuurd. Je hoeft dus niet meer naar de winkel, maar ook niet meer na te denken over wat je de hele week gaat eten. Maar hoe werkt dit?

 

Je begint met het aantal personen

Voordat je verder gaat met het kiezen van de maaltijden, is het eerst belangrijk om te weten wie er thuis allemaal mee willen eten voordat je een Vegan box bestellen gaat. Het kan namelijk zijn dat je kinderen hebt en deze niet mee willen eten of er simpelweg de helft van de tijd niet zijn. Het is dan zonde om ze wel mee te rekenen, terwijl ze van de 5 keer, maar 3 keer mee eten. Dan kun je beter voor de kinderen iets anders maken en voor jullie beide een box bestellen. Overigens kan het ook zijn dat je kinderen om de week bij jullie zijn, waardoor het iedere week anders is qua hoeveelheden. Dit is prima te regelen, alleen moet je het niet vergeten natuurlijk. 

 

Verschillende type maaltijden

Het maakt niet uit of je nu gek bent op vlees, vis, kip of vegan, het kan met de goedkoopste maaltijdbox allemaal. Afhankelijk van je eigen voorkeuren stel je namelijk een box samen met maaltijden die jij en de rest van het gezin lekker vinden. Zo kiezen ook heel veel gezinnen ervoor om iedereen een maaltijd te laten kiezen, zodat je het op een eerlijke manier verdeeld, maar kun je er ook gewoon voor kiezen om bijvoorbeeld woensdag tot standaard pasta dag te benoemen. Je hebt namelijk per maaltijd categorie meerdere maaltijden waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pasta pesto, pasta bolognese, maar ook allerlei andere pasta’s. Dit geldt ook voor de ovenschotels en andere soort gerechten.

 

Aan te passen wanneer je wilt

Door de flexibiliteit die een maaltijdbox je te bieden heeft, staat niets je meer in de weg om het gewoon eens een keer een weekje te proberen. Je hoeft namelijk niet langer dan een week klant te blijven. Je kunt een box bestellen en je account direct op pauze zetten. Zo kun je het eerst rustig proberen en mocht het je bevallen, de box heractiveren en nieuwe maaltijden uitzoeken voor de week erna. Zoals je dus kunt zien is het ontzettend eenvoudig en voor iedereen te doen.