Chondropython
Image default
Woning en Tuin

Op de hoogte van alle woningtrends

Ben jij iemand die continu op de hoogte is van trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen? Dan ben je vast wel bekend met het merk Bloomingville. Dit merk is afkomstig van onze noordelijke bovenburen, Scandinavië en om precies te zijn, Denemarken. De eigenaresse van het bedrijf, Betina Stampe, is een vrouwelijke ondernemer met een ongelofelijke passie en drive voor woningtrends. Het bedrijf is inmiddels 20 jaar oud en is in deze, naar verhouding, korte tijd enorm gegroeid. Dit komt mede door de enorme drijfveer van de eigenaresse. Het merk staat er om bekend om de aantallen nieuwe collecties die zij ieder jaar presenteren. Deze bestaan uit 2 hoofdcollecties, 5 seizoensgebonden collecties en één kerstcollectie. Marketingtechnisch wordt dit dan ook erg goed benaderd.

 

Verschillende dochter ondernemingen

Het bedrijf heeft inmiddels verschillende dochterondernemingen. Zo behoort de MINI afdeling ook tot haar collectie. Een collectie speciaal voor kinderen. De producten die ze verkopen zijn speciaal gericht op kinderkamers. Zo heb je ook een sfeervolle kinderkamer met goede degelijke producten. De andere dochteronderneming heet Creative Collection. Deze dochteronderneming biedt met name spullen aan voor versiering en decoratie. Wat direct opvalt zijn de rustige en natuurlijke kleuren die worden gebruikt. Het zijn, zoals je wel eens ziet, geen ‘schreeuwende’ producten met opvallende kleuren. Dit komt ook omdat ze rekening houden met het milieu, de producten die worden gebruikt zijn milieu verantwoord. Een bedrijf dat wilt groeien houdt rekening met de ontwikkelingen die plaatsvinden wereldwijd! Een andere en laatste dochteronderneming is de Illume. Deze biedt alles aan wat te maken heeft met geur en sfeer. Zo bieden zij kaarsen, wierook en andere geurverspreiders aan.

 

Kan ik dit merk wel combineren?

Omdat dit merk continu mee gaat met de huidige woontrends is het makkelijk om deze producten te combineren met andere merken. Het is wel belangrijk dat wanneer je een ander merk kiest om ermee te combineren, deze ook mee gaat met de huidige woontrends. Gelukkig doet de online winkel van HK Living dat en kun je alle merken die zij aanbieden goed met elkaar combineren. Door verschillende merken te combineren kun je je creativiteit de vrije loop laten. Dan heeft er werkelijk niemand anders dezelfde inrichting als jij in je eigen mooie huis! Heb je toch moeite met het vinden van inspiratie, dan kun je altijd online zoeken naar hulp. Voor ideeën kun je goed terecht op Pinterest en voor andere praktische zaken, kijk dan bij de klantenservice voor hulp.