Chondropython
Image default
Aanbiedingen

3x drinkbekers waar jij graag mee gezien wilt worden (thuis en op het werk)

3x drinkbekers waar jij graag mee gezien wilt worden (thuis en op het werk)

Wanneer je ’s ochtends weer eens voor het koffiezetapparaat staat om een lekker ‘bakkie pleur’ te zetten grijp je vaak al gauw naar de eerste de beste geschikte mok of beker die je tegenkomt in het keukenkastje of op het aanrecht. Maar geef nu eens toe: het is toch veel leuker om jouw cafeïne boost te drinken uit een mooi en gaaf exemplaar waar je echt de blits mee maakt? Wedden dat diezelfde koffie uit een dergelijke mok of beker veel lekkerder smaakt? Daarom zetten wij in deze blog graag drie drinkbekers op een rijtje waar jij graag mee gezien wilt worden, thuis en op het werk.

 

Herinneringen op een mok

 

Een fotomok, we kennen ze allemaal wel. Zo’n mooie fotomok leent zich uitstekend om dierbare, leuke en grappige herinneringen op af te laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van een gezellig weekendje weg met vrienden of familie, foto’s van een verre vakantie met je geliefde, grappige foto’s van jouw harige, trouwe en soms onbenullige viervoeter, en ga zo maar door. Kun je geen onderwerp bedenken om over te praten? Dan kun je altijd op je fotomok terugvallen voor inspiratie.

 

Waan je in de dierentuin

 

De tijd dat mokken vooral praktisch moesten zijn en dus recht-toe-recht-aan waren hebben we inmiddels al enkele jaren achter ons gelaten. Zo’n mok in de vorm van een giraf, olifant of ander dier is wellicht niet altijd even handig en praktisch, maar ze zijn wel ontzettend gaaf. Als je nu nog niet opvalt tijdens de koffiepauze, dan weten wij het ook niet meer!

 

Zo trots als een pauw

 

Heb je na verschillende opleidingen te hebben afgerond en meerdere jaren hard zwoegen eindelijk een plekje weten te bemachtigen bij dat ene bedrijf waar iedereen wel zou willen werken? Ben je zo trots als een pauw dat jij (ja jij!) daar nu werkt? En wil je dat graag aan iedereen van het thuisfront en je vrienden laten zien? Informeer dan eens of jouw werkgever wellicht gave bekers kan laten bedrukken bij een partij als Loopper. Zo kun jij aan iedereen laten zien dat je er toch echt werkt én levert het jouw werkgever ook nog eens mooie reclame op. Want mond-tot-mond reclame is en blijft de beste reclame die je maar kunt hebben. Twee vliegen in één klap dus! 

Drinkflessen van Loopper zijn al vanaf tien stuks beschikbaar en is mogelijk in verschillende opties. Zo kun je onder meer koffiebekers to go, geïsoleerde drinkbekers en thermosbekers, magnetronbekers en diverse soorten mokken laten bedrukken. Bijvoorbeeld met een slogan, logo of bedrijfsnaam. Deze bekers kunnen overigens ook prima gratis worden weggegeven aan klanten, zakenpartners en op beurzen. Zo weet je zeker dat jouw naam wijd en zijd bekend zal raken, op een positieve manier natuurlijk.

 

https://www.loopper.nl/