Chondropython
Image default
Entertainment

Amsterdam Light Festival, een lichtspektakel om nooit te vergeten

29 november is het zo ver. Dan start de zevende editie van het Amsterdam Light Festival. 37 kunstenaars uit 14 landen maken dit festival tot een zeer spectaculaire lichtshow en toveren onze hoofdstad om tot een prachtig kunstwerk van licht. Het Amsterdam Light festival brengt bezoekers van over de hele wereld samen en kleurt de hoofdstad in de donkere wintermaanden. Met het thema ‘The medium is the Message’ belooft deze editie ook weer onvergetelijk te worden. Een interessant thema en zeer actueel in het tijdperk van nepnieuws. Tot en met 29 januari 2019 is de binnenstad van Amsterdam het decor van prachtige kunstwerken van licht.

Beleef het Amsterdam Light Festival met verschillende rondvaarten

De beste manier om dit festival te beleven is natuurlijk vanaf de typische Amsterdamse grachten. Lovers Canal Cruises is specialist in rondvaarten en zet ook voor het Amsterdam Light Festival diverse rondvaarten in. De rondvaarten hebben diverse afvaartlocaties, maar de bekende en populairste afvaartlocatie is het Centraal Station. Hier kom je terecht op een gezellig drukke kade en wacht je onder het genot van een drankje en een dansje op de boot. Liever vanaf een andere locatie starten? Geen probleem! Je kunt kiezen voor de opstaplocaties op het Leidseplein en de kade bij het Anne Frank Huis. Hier is het wat rustiger dan bij het Centraal Station. 

Boek nu direct je tickets voor het spectaculaire Amsterdam Light Festival

Lovers Canal Cruises zet verschillende rondvaartboten in tijdens het festival. De rondvaarboten zijn modern, verwarm en comfortabel. Zo kun jij genieten van een onvergetelijke ervaring. Alle rondvaartenboten zijn voorzien van audiocommentaar in het Engels of in het Nederlands. Voor liefhebbers van fotografie is de Semi Open Boot een goede optie. Door het open gedeelte van de boot, dat gesloten is als het regent, is het heel goed mogelijk om mooie plaatjes te schieten. Het Amsterdam Light Festival is een zeer populair evenement. Wacht daarom niet te lang met het boeken van je tickets!