Chondropython
Image default
Aanbiedingen

Google begrijpen: zo kom jij hoger in Google!

Google begrijpen: zo kom jij hoger in Google!

Als bedrijf is Google je beste vriend. Maar liefst 97% van het internet gebruikt Google als diens zoekmachine, wat betekent dat er dagelijks miljoenen zoekopdrachten worden uitgevoerd. Dit laat dus maar zien hoe belangrijk het is om goed gerepresenteerd te zijn in deze zoekmachine. Is dit bij jou nog niet het geval, dan helpen we je in deze blog hoe jij hoger in Google komt. Lees snel verder!

 

Een actieve houding

Allereerst moeten we benoemen dat Google goed begrijpen niet vanzelf komt. Google zit namelijk niet stil: met enige regelmaat worden er updates doorgevoerd die grote invloed hebben op jouw websites. Een actieve houding kan dus niet ontbreken, omdat je hierdoor als eerste op de hoogte bent van deze ontwikkelingen en er dus gelijk op kan inspringen. Dit is overigens niet alleen handig voor de updates van Google: ook jouw concurrenten voeren regelmatig aanpassingen door, waardoor jij ook hier snel op inspeelt.

 

Google updates

Google voert regelmatig updates voor, omdat ze hiermee proberen de ervaring voor hun gebruikers nog aangenamer te maken. Dit is belangrijk om in je achterhoofd te houden, aangezien deze goede gebruiksvriendelijkheid ook wordt doorgetrokken wanneer de relevantie van jouw website wordt bepaald. Gelukkig maakt Google van zijn updates geen geheim: deze worden altijd duidelijk gepresenteerd, waardoor bedrijven hier direct gretig op in kunnen spelen. Dit gebeurt dus met enige regelmaat, maar vaak komen updates niet volledig uit de lucht vallen. Wanneer jij met een oplettend oog te werk gaat, leer je Google dus écht begrijpen en zie je sommige updates dus misschien van tevoren al aankomen. 

 

Google leren begrijpen

Wanneer jij Google wil leren begrijpen, maar je hebt hier compleet nog geen kennis van, kan dit een erg lastige taak zijn. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Het internet zit vol met marketingbureaus die deze kennis voor je verzamelen en die dit graag met je delen, of zelfs voor je omzetten in mooie resultaten. Wij raden Traffic Today aan: een enthousiast marketingbureau dat constant op zoek is naar nieuwe mogelijkheden. Google begrijpen zij als geen ander; precies waar jij naar op zoek bent dus! 

 

https://www.traffictoday.nl/