Chondropython
Image default
Dienstverlening

Kleine risico’s met no cure no pay incasso

Het werken met een no cure no pay incasso, levert veel voordelen op en weinig risico. De stap naar een incassotraject is erg groot, vooral voor de wat kleinere ondernemers. Deze stap tracht incassoadvocaten.nl wat kleiner te maken door gebruik te maken van dit type incasso. Dit type incasso is een variant waarbij er niets betaald hoeft te worden als het incassobureau niets int. Op die manier brengt een incassotraject meer op dat het kost en ben je er zeker van dat het incassobureau er alles aan doet om succes te krijgen. Geen succes betekent namelijk ook betaling aan het incassobureau. 

Succes met no cure no pay incasso

De no cure no pay incasso heeft al vaak success opgeleverd. Gelukkig betekent dit succes niet dat jij zelf alsnog duur uit bent. Incassoadvocaten.nl belast namelijk bij de debiteur in rekening gebrachte incassokosten aan jou door als vergoeding voor de geleverde diensten. Op die manier betaal jij zelf niets. Zo’n traject verloopt vaak op een vaste manier. Zo wordt er eerst gestart met een buitengerechtelijk incassotraject. Dat betekent dat er in eerste instantie een brief naar je debiteur wordt gestuurd uit jouw naam, waarin wordt gesommeerd over te gaan tot betaling. Heeft dit niet geholpen en is het geld nog niet terecht, dan wordt er eerst een herinnering gestuurd. Vaak is dit al genoeg om de vordering te incasseren. Is dit niet het geval, dan wordt er over gegaan tor de gerechtelijke incasso. 

Voordelen

Incassoadvocaten.nl is, zoals de naam al doet vermoeden, geen incassobureau in de standaard zin van het woord. Het bureau heeft alleen medewerkers in dienst die zijn aangesloten bij de Orde van Advocaten. Om hierbij aangesloten te zijn, moeten de medewerkers aan strenge eisen voldoen. Deze eisen zijn erg prettig voor jou als klant, omdat de advocaten in dienst verder mogen gaan dan een gewoon incassobureau. Zo is het bij incassoadvocaten.nl bijvoorbeeld mogelijk om te procederen tot een ongelimiteerd bedrag, terwijl dat bij gewone incassobureaus maar zijn bevoegd om te procederen tot een bedrag van 25 duizend euro. Kijk op de website voor meer informatie of neem contact op.