Chondropython
Image default
Mode en Kleding

Havianas slippers in alle maten

Havaianas slanke teenslippers hebben een klassieke, eenvoudige zomerstijl. Ze worden geleverd met een gegoten dun rubberen bovendeel, met het Havaianas logo. Daarnaast zijn ze ontworpen met een tussenzool die schokabsorberend is, terwijl de buitenzool is gemaakt van een duurzame buitenzool – ook van rubber – om de dragers een optimale pasvorm te geven.

Bij het kopen van de havaianas slanke teenslippers moeten de kopers er zeker van zijn dat ze de juiste maat hebben gevonden. Omdat ze in Brazilië worden gemaakt, zijn ze verkrijgbaar in Braziliaanse maten en moeten de kopers de juiste Amerikaanse maten vinden. Deze schoenen worden geleverd met stempels, maar ze zijn niet correct. Daarom moeten de kopers de tags controleren op de juiste conversie van de Amerikaanse maten.

De compatibele Amerikaanse maat 5/6 is de Braziliaanse maat 35/36, terwijl kopers voor de Amerikaanse maat 6,5/7,5 schoenen met de Braziliaanse maat 37/38 moeten zoeken, voor de Amerikaanse maat 8/9 de Braziliaanse maat 39/40 moeten kiezen en voor de Amerikaanse maat 10/11 de Braziliaanse maat 41/42 moeten kiezen. Het is erg belangrijk dat ze de juiste maat kopen om te kunnen profiteren van het heerlijke gevoel en comfort dat deze teenslippers bieden.

De kleinere maat van deze havaianas slanke teenslippers is bedoeld om de gebruikers een slanke pasvorm te geven en om kleine zooltjes bij de hiel en de teen te bieden. Degenen die een ruimere pasvorm nodig hebben, moeten deze details vermelden bij het bestellen van deze schoenen of bij het uitproberen ervan. Om de perfecte pasvorm te vinden, kunnen ze gebruik maken van de maataanduidingen in de winkels of een aantal van deze teenslippers uitproberen.

Zelf ook mooie Havaianas slippers kopen voor een goede prijs? Bekijk direct de Havaianas sale online en vindt het perfecte paar voor jou!