Chondropython
Image default
Mode en Kleding

Bh met of zonder vulling

Bh met of zonder vulling

De kans dat jij vroeg of laat toe bent aan een andere bh is vrij groot. Een bh heeft namelijk net als de rest van onze kleding helaas niet het eeuwige leven. Toch zien we ontzettend vaak, dat er klakkeloos wordt gekozen voor een exact zelfde type bh. Of dit heel verstandig is, dat valt vaak nog maar te bezien. We zijn er ons vaak niet van bewust, dat het heel goed mogelijk is, dat er zich in de afgelopen jaren de nodige veranderingen zijn geweest. Dit kan zijn doordat je simpelweg in de puberteit zit of dat je zwanger bent. Vooral tijdens deze periode zal je merken dat je borsten de nodige groei doormaken. De juiste ondersteuning is dan ontzettend belangrijk. Vooral gezien het feit je borsten enorm gevoelig kunnen zijn, is het goed dat de bewegingsvrijheid tot het minimum wordt beperkt. Door te kiezen voor een bh met vulling, zet je hier al een goede eerste stap.

Voordelen bh met vulling

Naast de keuze voor allerlei verschille type bh’s heb je natuurlijk ook de keuze voor een bh met of zonder vulling. Ondanks het feit dat er vaak wordt gekozen voor een bh met vulling zien we ook regelmatig dat er wordt gekozen voor een bh zonder vulling. Kies je voor een bh met vulling, dan heeft dit ontzettend veel voordelen, naast het feit dat het extra ondersteuning biedt, zal je bh door de aanwezigheid van bh beugels ook beter en mooier gevormd blijven. Doordat de vulling is gemaakt van stevig materiaal, zal je bh doorgaans ook een stuk langer meegaan. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Bh voor het sporten

Een special bh voor het sporten is ontzettend belangrijk. Vooral wanneer je regelmatig hardloopt of een aanverwante sport hiervan beoefent, mag een sport bh met voorsluiting niet ontbreken. Je zult merken, dat wanneer je een sport bh draagt, dit niet alleen zorgt voor een betere ondersteuning, maar ook je uiteindelijke prestaties positief ten goede komt. Doordat een sport bh je borsten tegen je lichaam drukt, hebben ze weinig tot geen ruimte om te kunnen bewegen. Om ervoor te zorgen dat je kiest voor de juiste maat, is het goed de bh maattabel te raadplegen. Op deze tabel kun je exact zien, welke maat sport bh jij nodig hebt. De maat van een sport bh, is namelijk niet gelijk aan de maat van een normale bh.