Chondropython
Image default
Beauty en verzorging

Alles wat u moet weten over het invriezen van vet

Cryolipolyse is de veiligste en meest effectieve manier om blijvend vet te verliezen. Het is de ideale oplossing voor vetverlies. Wanneer je vetcellen laten bevriezen wilt, kunt u gericht en plaatselijk vet verliezen. De vetcellen die na de behandelingen worden verwijderd, komen niet meer terug. Ondanks een dieet, lichaamsbeweging of een gezonde levensstijl, kan het erg moeilijk zijn om van vet af te komen. Deze behandeling is niet-invasief. Dat betekent dat er geen naalden, injecties of verdovingen worden gebruikt. De huid blijft intact. Na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer hervatten

Vet bevriezen met Clatuu Alpha

Clatuu Alpha voor cryolipolyse behandelingen, onderkin vet laten bevriezen of het bevriezen van vetcellen was nog nooit zo eenvoudig. De Clatuu Alpha is het meest geavanceerde cryolipolyse-apparaat op de markt en onderscheidt zich van de rest. De Clatuu Alpha is Europees goedgekeurd (CE-markering) en medisch veilig. De perfecte manier om vet in te vriezen. Voor de afbraak van vetcellen moet een temperatuur beneden 4°C worden bereikt. De Clatuu Alpha zorgt voor een koeling die daalt tot -9°C. Daarnaast houdt dit apparaat de koeling continu aan, waardoor er al na één behandeling veel resultaat wordt behaald. Ook biedt de Clatuu Alpha verbeterde 360° koeling. Veel cryolipolyse-apparaten zorgen alleen voor koeling langs de lange zijden van het handstuk. Er gaat veel kou verloren en het gewenste resultaat wordt niet bereikt. De Clatuu Alpha creëert een sterk vacuüm zodat de huid en het vet goed in de behandelkop worden gezogen. Hierna wordt het lichaamsgebied eromheen gekoeld met behulp van een 360°-technologie. Op deze manier krijgt de hele ruimte dezelfde diepe koeling omdat de kou niet ontsnapt, waardoor een optimaal resultaat bereikt kan worden.

Ben jij een geschikte kandidaat voor vet bevriezing?

Of u in aanmerking komt voor cryolipolyse hangt af van een aantal factoren. Je BMI-score is de belangrijkste factor. U kunt in principe niet behandeld worden met een BMI van 32 of hoger. Tijdens een consult worden uw gezondheid, medische voorgeschiedenis en wensen besproken. Op basis hiervan weet u of u in aanmerking komt voor vet bevriezing. Vet bevriezen is voor iedereen die van ongewenst vet af wil. Dit kan slechts een minimaal rolletje vet zijn, maar ook overtollig vet.