Chondropython
Image default
Beauty en verzorging

Dit is hoe je Wave Nouveau aanbrengt

Voor degenen die zich afvragen tussen tientallen kapsel te kiezen, als je houdt van een aantal relatief intense krullen op je haar om het meer levendige en golvende als je kenmerk, overweeg Wave Nouveau.

Wave Nouveau is een gemakkelijk te onderhouden stijl en kan de haargroei bevorderen. Een Wave Nouveau perm kan uw haarverzorgingsroutine snel en gemakkelijk maken met glanzende gedefinieerde krullen. 

Wave Nouveau aanbrengen

 1. Test het haar. Voer met de Wave Nouveau Shape Release een strengtest uit. Draag handschoenen en breng een kleine hoeveelheid product aan op het haar en wacht ongeveer 10 minuten. Als het haar breekt of verkleurt, breng dan geen Wave Nouveau op het haar aan.

 1. Was uw haar. Reinig uw haar grondig om overtollig vuil en olie te verwijderen zodat de chemicaliën zich goed kunnen zetten.

 1. Breng de shape release aan. Dit staat bekend als fase één. Bedek het hele haar met de shape release op 6 mm (1/4 inch) van de hoofdhuid. Dit proces zou niet langer dan 5 tot 10 minuten moeten duren. Zodra het haar volledig recht is, het product grondig uit het haar spoelen met warm water.

 1. Maak uw haar grondig schoon om overtollig vuil en olie te verwijderen zodat de chemicaliën goed kunnen intrekken.

 2. Zodra het haar volledig steil is, het product grondig uit het haar spoelen met warm water.

 3. Breng de shape transformer aan. Fase twee is een verzorgende vloeibare gel formule die het haar gehydrateerd houdt tijdens het inwikkelen. Verdeel het haar voor het inwikkelen en breng de shape transformer sectie per sectie aan terwijl u het haar in de wikkel roedes legt. Wikkel Staafjes zijn body perm rollers en zijn er in verschillende maten. Grotere staafjes zullen meer losse golven produceren. Kleinere staafjes zorgen voor strakkere golven. Laat de wikkel staafjes 30 minuten zitten.

 4. Breng de shape lock aan. Dit is fase drie. Plaats een katoenen strook rond de haarlijn om te voorkomen dat de oplossing in het gezicht druppelt. Breng een ruime hoeveelheid shape lock aan op elke staaf. Laat de oplossing 10 minuten zitten en spoel dan grondig uit. Dep de staafjes in een handdoek en verwijder ze.

 5. Breng de finishing solution aan. Spoel het haar uit met warm water om de overgebleven resten te verwijderen. Dep het haar met een handdoek en breng de finishing solution aan. Het haar niet wassen gedurende 48 uur, dit zal de levensduur van de resultaten beïnvloeden.

Voordelen van Ecostyler conditioner voor alle haartypes

 • Leave-in conditioners zijn zachter voor het haar dan traditionele, ‘uitspoelbare’ conditioners. Ze verzorgen alle haartypes de hele dag lang zonder filmachtige residu’s en ophoping op je hoofdhuid te genereren. Uitspoelbare conditioners maken het haar alleen maar zwaarder als ze langer dan aanbevolen worden gebruikt.

 • Leave-ins staan erom bekend dat ze verzachtende stoffen bevatten die een gezonde hoofdhuid en haargroei bevorderen. In het geval van mijn favoriete nieuwe leave-in, zullen mijn wortels voor altijd gevoed worden met lijnzaad-, zwarte castor-, mongongo-, argan- en olijfoliën – die allemaal geweldig zijn voor de groei van sterke, lange haarstrengen!

 • Leave-ins zijn geheime sealants! Als je aarzelt om oliën toe te voegen aan fijne haarlokken of krullen met een lage dichtheid, zijn leave-ins de perfecte opties. Indien mogelijk, kies dan voor een leave-in met een verstuiver zodat je het product gelijkmatig kan verdelen over je hoofdhuid en de uiteinden van je krullen.

 • Alle krullen willen gedefinieerde krullen. Het geheim van gedefinieerde krullen, vooral voor krultypes 3c en 4c, is het gebruik van een leave-in conditioner die geschikt is voor jouw porositeit niveau. Deze leave-in is geschikt voor alle haartypes, maar doet wonderen voor krullen met een gemiddelde tot lage poreusheid.

Ecostyler Leave-in conditioners laten geen schilferige, witte resten achter op je krullen! Dit eenvoudige voordeel is wat elke krul in haar leven wil, en dat is precies wat leave-ins zoals de Black Castor & Flaxseed Oil Moisture Rich Leave-in doen: het haar diep voeden, en geen schilfers en residu achterlaten op je schouders en krullen.

https://123hair.nl/