Chondropython
Image default
Beauty en verzorging

De beste hondentrimmer van Den Haag en omstreken

Bij de beste hondentrimmer van Den Haag en omstreken bent u aan het juiste adres voor de verzorging van uw hond. Deze hondentrimmer uit Den Haag zit al er lang in het vaak en heeft erg veel ervaring. Hierdoor kan hij elk ras door en door en is hij erg goed met dieren. De hondentrimmer uit Den Haag is dan ook de aangewezen persoon voor het verzorgen van uw hond. Daarbij doet deze hondentrimmer veel meer dan alleen een goede kapper voor uw hond. Maar vindt hij het ook belangrijk goed te kijken naar de nagels en de vacht zelf. En verwijderd hij door middel van goede behandelingen klitten en eventueel vlooien waarbij hij gebruik maakt van goede vlooienshampoo. 

Werkwijze en service

Wanneer je met je hond voor een knipbeurt komt wordt hij altijd eerst gewassen en uitgelaten voor het geval hij nodig moet. Een knipbeurt kan soms best lang duren en dan is het erg vervelend als een hond tijdens de behandeling moet. Daarom laat de hondentrimmer in Den Haag de hond altijd even uit. Na het wassen beginnen we met knippen dat is bij elke hond verschillend. Sommige moet worden geplukt andere juist getrimt en sommige moet dan weer geknipt worden. Dit hangt af van het ras van de hond maar uiteraard voorziet de hondentrimmer in Den Haag je uitsluitend van het nodige advies. 

Afspraak en tarieven 

Wanneer u een afspraak wilt maken voor een knipbeurt dan kunt u telefonisch contact opnemen met de hondentrimmer uit den Haag. Vanwege corona kunt tijdelijk alleen telefonisch contact opnemen, of een afspraak maken naar de behandeling. En kunt u voor de tarieven op de website kijken, daar staan ook de bedragen voor alle extra behandelingen en verzorging die u hond nodig heeft gehad. Een ding is zeker van de hondentrimmer in Den Haag bent u aan het juiste adres.