Chondropython
Image default
Mode en Kleding

Laat je prachtige vormen uitkomen in een stringbody

De meeste vrouwen dragen, als ze een romantische avond gepland hebben, hun mooiste lingerie. En die bestaat over het algemeen uit een beha en een string. Maar er zijn zo veel meer opties als je je eens helemaal wilt laten gaan en er sexy uit wilt zien voor je partner. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stringbody? Deze supersexy lingerie laat je vrouwelijk vormen prachtig uitkomen. Je partner zal versteld staan! Weet je niet wat een stringbody is? Geen probleem, lees snel verder dan leggen wij je uit wat dit prachtige stuk lingerie met je lichaam doet.

Een stringbody: wat is dat eigenlijk?

Veel vrouwen zijn niet bekend met het fenomeen stringbody. En toch heb je het waarschijnlijk al eens vaker gezien. Een stringbody kan je misschien nog wel het beste omschrijven als een soort badpak. Want zo ziet het er ongeveer uit. Alleen de stof is anders. De stof is namelijk een stuk zachter en daardoor ook comfortabeler om te dragen. De mooie pasvorm laat iedere figuur er prachtig uitzien. Vaak zit er ook kant in verwerkt wat er extra sexy uitzien. Verder is een stringbody gemaakt van elastische stoffen. Hierdoor vormt het zich perfect om je lichaam heen en dat ziet er prachtig uit!

Ook als bovenkleding geschikt

Een stringbody is bedoeld als lingerie, maar tegenwoordig zie je steeds meer jonge vrouwen het als bovenkleding gebruiken. Draag hier dan wel en beha of bralette onder, anders is het té sexy om zo te dragen. Maar in uitgaansgelegenheden zie je dit steeds meer. Draag het met een leuke jeans of een strakke rok en je zult het middelpunt van de avond zijn.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/body-teddy/