Chondropython
Image default
Zakelijke dienstverlening

Magento 2 voor je e-commerce bedrijf

Magento is een enorm populair e-commerce platform. Het is echter ook vrij ingewikkeld en kan intimiderend lijken voor nieuwkomers. Laat je niet afschrikken! Ondanks het beperkte aantal bestanden en mappen heeft Magento 2 alles wat je nodig hebt om online te verkopen, je merk te vestigen en je klanten te laten terugkomen voor meer. In deze post leer je alles wat je moet weten over het Magento 2 e-commerce platform.

Beschikbare functies

Magento is een open source eCommerce platform dat business-to-business en business-to-consumer eCommerce oplossingen biedt. Magento biedt alles wat bedrijven nodig hebben om meer producten online te verkopen, van marketing en merchandising tot klantenservice en fulfilment. Magento is een hoogwaardige open source-oplossing die door elke organisatie kan worden gebruikt. Omdat het open source is, is Magento gratis. Hoewelje jouw broncode niet hoeft te delen met het publiek, kun je deze gratis bekijken, wijzigen en verspreiden, het is open source. Magento is gebruikt door verschillende bedrijven, waaronder Mercedes-Benz, Nike, Adidas en andere prominente merken.

Magento 2 heeft veel uitstekende functies. Het maakt daarbij gebruik van geavanceerde technologie. Omdat het open-source is, verlaagt Magento 2 de onderhoudskosten. Ten derde is de nieuwe template engine krachtiger dan zijn voorganger. Hierdoor kan het meer veeleisende online winkels met hoge volumes verwerken. Ten slotte is de zoekmachine krachtiger. Klanten kunnen daardoor sneller vinden wat ze willen. Betere SEO is ook mogelijk omdat zoekmachines gemakkelijker door pagina’s kunnen kruipen. Vóór Magento 2.0 had de onvriendelijke interface van Magento een negatieve invloed op de gebruikerservaring. De verbeterde gebruikersinterface van Magento 2.0 maakt het eenvoudiger voor zowel winkeleigenaren als klanten. Klanten kunnen artikelen sneller vinden dankzij de gebruikersinterface.

Functies in het platform

Magento 2 gebruikt veel nieuwe technologie en is gebouwd op een moderne softwarearchitectuur. Omdat het open source is, is het minder duur in onderhoud. De nieuwe templating engine is veel krachtiger dan die van zijn voorganger, waardoor de eigendomskosten dalen. Dankzij het open source karakter kan het ook meer geavanceerde, grootschalige online winkels beheren. Bovendien is de zoekmachine krachtiger. Omdat consumenten sneller kunnen vinden wat ze nodig hebben, kunnen zoekmachines de pagina’s gemakkelijker crawlen. Vendic kan een professionele Magento 2 op maat aanleveren, bekijk de website voor meer informatie.

https://vendic.nl/