Chondropython
Image default
Zakelijk

Mobile connect van Vcare biedt u mobiele bereikbaarheid

Mobile connect van Vcare | Verlenging van uw kantoor

In contact blijven met uw mobiele telefoon, alsof u op kantoor werkt. Vooral nu tijdens de Corona pandemie is het niet ondenkbaar dat u thuis moet werken vanwege de maatregelen genomen door de overheid. Met Mobile connect van Vcare kunt u eenvoudig gebruik maken van doorschakelen, groepsoproepen, voicemail en meer handige opties. Alles mogelijkheden van uw kantoor, maar dan digitaal. Bij Vcare regelen we het graag voor u!

Optimale mobiele bereikbaarheid

Mobile connect is onderdeel van Vcare connect en kan zowel geïntegreerd worden in uw bestaande Vcare connect als standalone dienst afgenomen voor MKB bedrijven. Het voordeel is dat Vcare connect volledig in de cloud draait en dat geeft ontzettend veel voordelen en flexibiliteit. Hierdoor kunnen we o.a. één centraal nummer hanteren in plaats van mobiele nummers van individuele medewerkers.

Op het gebied van telecom providers heeft u altijd keuze uit de beste aanbieders die een perfect landelijk dekking hebben. Hierin treden wij op als onafhankelijk adviseur om u het beste advies te geven op basis van uw woon- werksituatie en reisverkeer. Uw telefoonnummer koppelen we eenmalig in onze Vcare connect platform, om vervolgens deze te koppelen met uw gewenste kantoornummer. Desnoods kunnen we deze extra beveiligen met een pincode.

Mobile connect is ook de perfecte oplossing waar de interne dekking van een WIFI of DECT draadloze telefonie niet toereikend is binnen uw organisatie. De eenvoudige schaalbaarheid maakt het tevens een uitstekende oplossing wanneer medewerkers extra nummers moeten krijgen of juist wanneer ex-medewerkers uw bedrijf verlaten en hun nummers doorgeschakeld kunnen worden naar bestaande werkende nummers.

Voordelen van de online werkplek met mobile connect

De enorme vraag naar thuiswerken heeft nog meer de focus gelegd op online werkplekken. Door onafhankelijk van uw locatie te kunnen werken kunt u overal werken en altijd toegang hebben tot uw gegevens en klantendata. Het maakt dus niet uit op welke computer inlogt, Vcare connect is volledig webbassed en werkt op elke computer of laptop met een internetverbinding.

Slimme integraties voor betere mobiele bereikbaarheid

Maar Vcare connect kan veel meer dan u denkt. Door uw mobiele aansluitingen onder te brengen bij ons Vcare connect platform kunt als het ware uw eigen callcenter creëren. Gesprekken van uw medewerkers worden bijgehouden op KPI’s en via Vcare walldisplay heeft u in één overzicht alle belangrijke data bij de hand en altijd actueel. Gesprekken kunnen opgenomen worden voor kwaliteitsdoeleinden en via de handige rapportage tool Vcare reporter kunt u met weinig moeite alle managementrapporteren exporteren.

Groot gebruikersgemak en veiligheid voor iedereen

De volledige software van Vcare wordt ontwikkeld in Nederland en in eigen huis bij Vcare. Doordat we voornamelijk zorg gerelateerde klanten bedienen voldoen we aan de hoogst mogelijke criteria als het gaat om privacy waarborging. Door het voldoen aan ISO27001 en NEN7510 zijn gegevens van klanten supergoed beveiligd. Ook zijn alle gegevens opgeslagen in Nederland.

Tot slot stemmen we het gebruik van onze applicaties af met onze gebruikers. Door continu feedback te verzamelen van onze klanten verbeteren wij ons online cloudplatform met de dag zodat deze gebruiksvriendelijker en intuïtiever aanvoelt. Ook werken we aan slimme integraties met bestaande software toepassingen van Google, Microsoft, Apple en bestaande informatiesystemen.

Plan daarom vandaag nog een gesprek veilig op afstand via beeldbellen met één van onze adviseurs voor een gratis demo van Vcare connect!

https://www.vcareconnect.nl/