Chondropython
Image default
Bedrijven

Meer TikTok likes voor je account krijgen

Het platformTikTok is in een korte tijd razend populair geworden. Officieel werd de app gelanceerd als musicilly in 2016 en bleef dit lange tijd. Nadat bleek dat dit niet het gewenste aantal gebruikers opleverde en daardoor niet genoeg omzet kon maken werd de app in 2018 omgedoopt tot TikTok. Binnen de afgelopen 2 jaar is de App enorm gegroeid en telt het nu meer dan 4,5 miljoen gebruikers. Met name onder de jongeren is TikTok zeer populair.

Waarom zou je TikTok likes kopen?

Door het kopen van TikTok likes zorg je ervoor dat je TikTok video’s en account sneller kunne groeien. Vooral nu is dit heel belangrijk, want op dit moment is het nog goed te doen om populair te worden op TikTok. Binnen enkele jaren zal dit veel moeilijker worden en dus eenzelfde weg op gaan als YouTube en Instagram.

Kan mijn TikTok account hierdoor verbannen worden?

TikTok geeft in haar richtlijnen aan dat het verboden is om gebruik te maken van zogenaamde “thirdparty programma’s ‘’. Dit zijn programma’s die ervoor zorgen dat je meer likes en views kan krijgen op je account. Deze programma’s geven je dus een voordeel op andere gebruikers en kunnen daarom gezien worden als een oneerlijk programma. Als TikTok erachter komt dat je deze programma’s gebruikt, kan het gebeuren dat je account wordt geblokkeerd. Gelukkig komt dit nauwelijks voor en hebben de meeste grote accounts gebruik gemaakt van speciale bots.

Zijn deze likes afkomstig van echte mensen?

Nee, in 99% van de gevallen zijn dit geen echte mensen maar robots. Deze accounts worden aangemaakt door complexe computersystemen en deze computersystemen beheren deze accounts ook. Een andere naam voor deze soort accounts is bots. Dit maakt het mogelijk om veel accounts te gelijk aan te sturen om een bepaalde foto of video van jou te liken. TikTok likes kopen zorgt er dus voor dat je je aantal likes verhoogt maar deze zijn niet afkomstig van “echte “accounts.

http://gebruikersnamen.nl/product/tiktok-likes-kopen/