Chondropython
Image default
Bedrijven

Een stroom omvormer: nooit meer een lege telefoon

We hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens meegemaakt: je bent onderweg met de auto en je telefoon raakt leeg door de navigatie. De jeugd gebruikt tegenwoordig nauwelijks nog een los navigatiesysteem. De meeste mensen gebruiken namelijk gewoon hun telefoon als navigatie methode. Vrijwel iedere telefoon heeft tegenwoordig de functionaliteit om te navigeren. Daarnaast komt ook nog eens het feit dat internet in heel Europa geldig is, waardoor een los navigatiesysteem al zeker niet meer nodig is.

Met een stroom omvormer langer op pad

Door het installeren van een stroom omvormer in je auto zorg je ervoor dat je telefoon extra snel oplaadt. Veel telefoons hebben tegenwoordig een dikkere lader waardoor ze extra snel kunnen opladen. Auto’s hebben vaak helaas alleen maar een sigarettenaansteker van 12V waardoor je telefoon nauwelijks de kans krijgt om goed op te laden. Door de stroom omvormer zorg je ervoor dat je met meer Volt je telefoon kunt opladen. Hierdoor kom je dus nog steeds met een opgeladen telefoon op je locatie.

Navigatiesystemen zijn energie slurpend

Het opladen van je telefoon is vaak nodig onderweg, vooral als je je navigatie aan hebt staan. Het aan hebben staan van navigatie op je telefoon slurpt namelijk enorm veel energie uit je telefoon. Een van de redenen hiervoor is dat je telefoon op de achtergrond continu verbinding maakt met verschillende satellieten om jouw locatie zo nauwkeurig mogelijk te kunnen bepalen. Daarnaast is je scherm vaak continu actief tijdens het rijden, wat er alleen maar voor zorgt dat je telefoon nog sneller leeg gaat.

https://123waldo.nl/page/spanningsomvormer.html