Chondropython
Image default
Bedrijven

Guirlandes

Ben jij op zoek naar verlichting, waarmee jij de kerstsfeer direct in huis haalt? Dan zijn guirlandes precies wat jij zoekt! Guirlandes zijn simpelweg kersttakken, waarin versiering is verwerkt. Vaak zijn guirlandes verkrijgbaar in meerdere soorten en maten en ook nog is te gebruiken voor binnen als buiten! Zo kan jij zelf uitkiezen waar jij deze ideale versiering toepast. 

Wat zijn guirlandes?

Guirlandes zijn nu populairder dan ooit en brengen de kerstsfeer echt in huis tijdens de feestdagen. Guirlandes worden vaak gebruikt als decoratie voor aan de deur, aan het plafond of bijvoorbeeld voor aan de trapleuning. De kersttakken zijn vaak versierd met verlichting in verschillende kleuren. Denk dan aan de kleur warm wit of multicolor en soms zijn ze ook verkrijgbaar met fruit decoratie.  

Guirlandes aan elkaar koppelen!

Guirlandes zijn vaak verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor heb jij de keuze de guirlandes gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Wil jij dus een guirlande van 1 meter koppelen, met een guirlande van 10 meter? Dan kan dit gewoon! Dit wordt mogelijk door gebruik te maken van kabels en/of transformatoren. Als jij deze in huis hebt, kan je jouw guirlandes binnen één seconden koppelen! Ook handig voor als jij een groter oppervlakte wilt gaan versieren!

Guirlandes combineren!

Een guirlande is een leuke toevoeging voor bij je huidige kerstversiering, maar het is ook nog eens goed te combineren. Zo kan je een guirlande erg goed toepassen bij een pop-up kerstboom voor een extra effect. Ook zijn guirlandes leuk te combineren met een verlicht kerstfiguur voor in de tuin. Of kan je een guirlande combineren met een set LED kaarsen of diner kaarsen voor op tafel. Zo kan jij met de juiste combinatie versiering, de feestdagen goed beginnen!