Chondropython
Image default
Bedrijven

Waar let je op tijdens het autorijden

Het beginnen met het behalen van ej rijbewijs kan enorm spannend zijn. Dit komt meestal doordat je onzeker bent over je eigen vaardigheden op dit gebied en nog veel onder de kni moet krijgen. Misschien vind je het bijvoorbeeld spannend om alleen de snelweg op te gaan en durf je hier niet goed te rijden. Natuurlijk is dit niet erg en als je er op de hoogte van bent kan je er ook nog iets aan gaan doen. Het is aan te raden om dit te bespreken met je rijles instructeur zodat je er iets aan kan gaan doen.

Kijktechnieken toepassen

Kijken is een van de  belangrijkste dingen tijdens de autorijlessen . Tijdens  autorijden is kijken goed voor bijna 50% van de tijd , en als je niet kijkt, krijg je binnenkort een ongeluk of raak je iemand. Door samen met anderen te rijden kun je dit goed oefenen. Doe alsof je achter het stuur zit en doe de bewegingen van de auto volgen. Als de auto rechtsaf gaat, kijk dan over je schouder. Let ook op wie er achter het stuur zit en hoe diegene kijkt. Elke hoek moet het mogelijkmaken om in de  achteruitkijkspiegel en dode hoeken te kunnen kijken. Als je af wilt slaan, moet je dit ook op elke rotonde doen.

Fouten afleren bij rijschool landgraaf

Gaat er vaker iets mis en wil je hier verandering in brengen? Denk er dan over na om bij rijschool landgraaf extra lessen te volgen. Zie het als een opfriscursus  voor rijvaardigheden. Het heeft alleen maar voordelen om dit te doen en kan ervoor zorgen dat je rijvaardigheden verbeteren! De isntructeur zal extra opletten tijdens de rijlessen en ervoor zorgen dat jij de goede handelingen uitvoert. Extra feedback tijdens autorijden kan ervoor zorgen dat je vaardigheden beter worden en dus je algemene rijvaardigheid verbetert.

 

https://drivingcoach.nl/rijschool-landgraaf/