Chondropython
Image default
Bedrijven

Hoeveel lumen nodig

Hoeveel lumen nodig

Als u het effect van een lamp in uw kamer wilt bereiken, hangt dat van veel factoren af. Wat zijn enkele dingen die van invloed kunnen zijn op hoeveel lumen er nodig is. De grootte en stijl van de ruimte; welke activiteiten er vaak plaatsvinden (bijv. lezen vs. spelletjes spelen). Het maakt ook uit of de muren of vloeren voornamelijk donkere kleuren hebben terwijl de meubels lichtere tinten hebben zoals houtbeitsen of witte verflagen met accenten zoals kleurrijke kussens verspreid over de ruimte voor esthetische aantrekkingskracht in plaats van functionaliteit.

Kastverlichting

Het is de tijd van het jaar waarin de duisternis valt en we hunkeren naar licht. Wat is een betere manier om ’s nachts goed verlicht te zijn dan door onze eigen kastverlichting te installeren? Onder uw keukenkastjes kunt u armaturen installeren die net genoeg natuurlijk zonlicht afgeven zodat alles gemakkelijk te doen is bij daglicht – zelfs als de ochtend voor lunchtijd komt!

Welke verlichting badkamer

Badkamerverlichting wordt vaak ingebouwd vanwege veiligheidsoverwegingen, maar het is belangrijk om het type lampen en armaturen te overwegen voordat u gaat renoveren. LED’s zijn een geweldige oplossing voor badkamers omdat ze langer meegaan dan traditionele verlichtingsopties zonder warmte of elektriciteit op te wekken die gevaren kunnen opleveren in een natte omgeving zoals douches en baden

Een snelle douche voordat u ’s ochtends de deur uitgaat? Of misschien gewoon tijd om op het toilet te zitten met niemand anders in de buurt – het enige waartoe we toegang hebben als de maatschappij ons vertelt dat we niet alleen die van hen niet meer kunnen gebruiken door een ongelukkig ongeval ’s nachts (?), maar ook nog eens in de basisbehoeften ervan kunnen voorzien: water van ergens dichtbij komt de meeste keren naar boven

Halogeen vervangen door LED

LED lampen zijn een uitstekende keuze om te besparen op uw elektriciteitsrekening en ze gaan 25 keer langer mee dan andere lampen. Bovendien kunt u genieten van nog betere lichtprestaties met een zeer laag energieverbruik! Een van de grootste misvattingen over LED’s is dat het duur is om oude gloei- of halogeenlampen te vervangen, maar we hebben er nu genoeg op voorraad tegen betaalbare prijzen, dus wacht niet lang voordat u vandaag nog nieuwe LED lampen in huis haalt.

 

https://123lampenshop.nl/verlichting-kiezen/hoeveel-lumen-nodig/