Chondropython
Image default
Bedrijven

LED strip met afstandsbediening

LED strip met afstandsbediening

Hoe werkt een LED strip met afstandsbediening? Stel je een wereld voor waarin je je LED strips van overal in huis kunt bedienen met een gemakkelijk te gebruiken afstandsbediening. Geen heen en weer gehaast tussen apparaten meer, maar gewoon één apparaat pakken voor al deze functies! Met de dimmer kun je instellen hoe fel of hoe zwak je je lichten wilt hebben, terwijl je ook toegang hebt tot 16 miljoen kleuren die bij elke sfeer passen, zoals warm kaarslicht – perfect als er kinderen zijn die ’s avonds wat extra licht nodig hebben, want nu hoeft mama zich geen zorgen meer te maken als het te laat wordt thankyouverymuch! Je zult ook nooit meer moeite hebben om iets onderhoudends op YouTube te vinden als je vrienden op bezoek hebt, want we hebben het hier over totale flexibiliteit; het maakt niet uit welke stemming er tijdens die bepaalde uren toeslaat laten we zeggen.

COB LED strips

COB led strips. Laat de naam je niet misleiden, dit zijn niet zomaar gewone LED’s! Deze COBERlight™ lichtpunten zijn chips aan boord en ze produceren een gelijkmatige lijn zonder zichtbare puntjes. Ze kunnen tot 1600 Lumen per meter produceren, niet alleen dankzij de afstand tussen elke afzonderlijke LED, maar ook omdat het er zo veel zijn – dat is bijvoorbeeld 512 pixels breed bij 288 hoog met 20 meter lengte; als je plafond nog meer verlichting nodig heeft dan wat een SMD strip biedt, dan kan dit precies zijn wat je nodig hebt, want het is keer op keer bewezen bij evenementen zoals WACKER geopende studio’s waar we meer dan 15K lumen in één ruimte brachten

Lumen naar Watt

Heb je je ooit afgevraagd hoe je lumen naar watt kunt omrekenen voor een LED lamp? Een van de belangrijkste dingen in het leven is te weten hoeveel licht je voor je dag nodig hebt, en welke bronnen die perfecte hoeveelheid gaan geven. LED lampen kunnen dit proces een stuk gemakkelijker maken, met hun spectrum dat speciaal ontworpen is rond het gevoelige menselijke gezichtsvermogen! We vergelijken de lichtopbrengst van onze lampen vaak met die van gloeilampen van zowel 40 als 60 watt of halogeenspots. De juiste benaming is Lumen, dus weten welk type helpt om de helderheid te bepalen als ze naast elkaar staan!

TV LED strips

De TV is een zwart beeld als hij uit staat en de bron van vermoeiend flikkerend licht. Met TV LED strips voor je televisie kun je elke kamer gemakkelijk opfleuren, want LED’s schijnen niet rechtstreeks naar buiten zoals traditionele lampen dat doen – in plaats daarvan verlichten ze de muren erachter! Dit soort tegenlicht (dat “TV Backlite” wordt genoemd) geeft je een extra dimensie door kleuren levendiger te maken dan voorheen, omdat er nu twee verschillende bronnen zijn die weerkaatsen op alle oppervlakken in de ruimte om ons heen; van dit verschijnsel is wetenschappelijk bewezen dat het kijkers beter diepte doet waarnemen bij 3D films of videospelletjes die op computerschermen worden gespeeld.

https://123ledstrips.nl/algemeen/led-strip-met-afstandsbediening/