Chondropython
Image default
Bedrijven

Let hierop voor je begint met rijlessen

Je bent bezig of je wilt graag het rijbewijs halen in Eindhoven, maar bij welke rijschool? In zo min mogelijk lessen je rijbeijs halen is iets waar je voor streeft Daarnaast wil je ook zekerheid dat je snel slaagt voor je examen. Bij het kiezen van een juiste rijschool elt je op het slagingspercentage van een rijschool. Het is echter niet altijd duidelijk wanneer dit slagingspercentage precies goed is en wanneer niet. Dat zullen we in deze blog beter en verder uitleggen.

Welke factoren hebben invloed op het slagingspercentage?

Als de docent een student naar het examen stuurt die nog niet klaar is voor een examen, dan heeft dit invloed op het percentage. Het hangt dus vooral af van hoe lang een instructeur met een leerling wacht om een ​​examen te sturen. Misschien weigert een autorijschool met een hoog percentage studenten naar het examen te sturen totdat hij merkt dat een student er echt klaar voor is. Het is aan jou om te bepalen of dit bij jou past. Het slagingspercentage kan echter ook worden gebruikt om te bepalen of een instructeur studenten te vroeg naar het examen stuurt. Om te kijken of het een match is tussen de rijschool en jou raden we aan om een ​​proefles aan te vragen. Deze les is niet bindend, dus je kunt toch besluiten om over te stappen naar een andere rijschool.

Definitie van slagingspercentage

Een slagingspercentage geeft het percentage studenten weer dat in één keer het eerste rijexamen haalt. Tijdens het tweede rijexamen is er ook een slagingspercentage, maar dat maakt geen deel uit van het slagingspercentage van de eerste poging.  Hoe belangrijk is het slagingspercentage van een rijschool precies? Hangt het slagingspercentage samen met hoe goed een rijschool is, of heeft dit meer te maken met de doelgroep waar de rijschool zich op richt? Het begeleiden van een bepaalde doelgroep kan het slagingspercentage beïnvloeden. Eeen voorbeeld hiervan is mensen begeleiden met faalangst. Deze groep kan tenslotte volledig vastlopen in een examen, waardoor het voelt alsof ze het voledig verpest hebben. Dit gevoel zal het waarschijnlijk niet verbeteren. Toch kunnen ook deze mensen slagen met de juiste begeleiding. het kan wel iets meer tijd kosten dan de gemiddelde student. Driving school Eindhoven houdt altijd rekening met deze factoren.

We hopen dat dit je geholpen heeft en enige onduidelijkheden heeft opgeklaard. Hopelijk ga je nu succesvol de lessen doorlopen en zo snel mogelijk je rijbewijs behalen. Mocht je nog op zoek zijn naar een rijschool, dan kunnen wij Driving school Eindhoven van harte aanraden. Driving school Eindhoven zet het wel zijn van haar leerlingen op de eerste plaats, en zal jou een goede en aanpasbare begeleiding geven zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs behaalt.

https://drivingschooleindhoven.nl/