Chondropython
Image default
Aanbiedingen

Waarom een ​​website van één pagina slecht is voor SEO

webdesign belgië

En hoe u dit probleem eenvoudig kunt oplossen

Is een website van één pagina slecht voor SEO? meestal. SEO draait vooral om het zoveel mogelijk beantwoorden van vragen. Indien de website slechts één pagina heeft, kan de website op een kwalitatieve en snelle manier slechts een beperkt aantal (gerelateerde) vragen (zoekopdrachten) beantwoorden. Vervolgens wordt een website van één pagina beperkt tot een reeks zoekwoorden. Dergelijke beperkingen zijn voor iedereen anders. Dus jij hebt;

Bands, high-end (reclame) bureaus, stichtingen, festivals, je eigen online cv

In deze organisaties is verkeer van zoekmachines minder belangrijk of onbelangrijk. Meestal hoeft u ze alleen bij de naam van de organisatie te zien.

Alles met mate

Een betere oplossing is om de term niet letterlijk te nemen. Gebruik gewoon het concept van een website van één pagina. Een hele lange pagina met alle basisinformatie op een creatieve manier weergegeven, zoals het koppelen van een blog. Of maak een aparte pagina voor elke FAQ en productpagina. Op deze manier kunt u een mooie homepage hebben zonder de vindbaarheid op te offeren.

Veel mensen vragen zich af of een website van één pagina slecht is voor SEO. Het antwoord is meestal ja. SEO draait namelijk om het zo goed mogelijk beantwoorden van vragen van zoekopdrachten. Als een website slechts één pagina heeft, kan deze op een kwalitatieve en snelle manier slechts een beperkt aantal gerelateerde vragen beantwoorden. Hierdoor is een website van één pagina beperkt tot een reeks zoekwoorden, waardoor de vindbaarheid van de website in zoekmachines kan worden beperkt.

Er zijn echter uitzonderingen. Voor sommige organisaties, zoals bands, high-end (reclame)bureaus, stichtingen, festivals en online cv’s, is het verkeer van zoekmachines minder belangrijk of zelfs helemaal niet van belang. Meestal is het voldoende als mensen de naam van de organisatie kennen en deze direct kunnen vinden.

Als je toch een website van één pagina wilt maken, is er een betere oplossing. Neem het concept van een website van één pagina en gebruik dit om een lange pagina te maken met alle basisinformatie op een creatieve manier weergegeven. Het is ook mogelijk om aparte pagina’s te maken voor elke FAQ en productpagina. Op deze manier kun je nog steeds een mooie homepage hebben zonder de vindbaarheid op te offeren.

Kortom, het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het maken van een website van één pagina als je vindbaar wilt zijn in zoekmachines. Maar er zijn wel mogelijkheden om een website van één pagina te maken zonder de vindbaarheid op te offeren, bijvoorbeeld door aparte pagina’s te maken voor FAQ’s en productpagina’s. Alles met mate!

https://www.webdeveloper.today/2020/08/google-closure-nl.html

https://webdevelopmentapp.com/nl/