Chondropython
Image default
Bedrijven

Zo onderhoud jij jouw e-smoker

Als je een elektrische sigaret rookt heeft dit een beetje onderhoud nodig. Dit onderhoud is echter zo weinig dat je hier niet veel tijd aan zal kwijt zijn en dus ook weinig geld. De dingen waar je op moet letten worden in deze blog genoemd. Lees dus snel verder voor tips op het gebied van onderhoud van je e-smoker

E-liquid vervangen

Om te kunnen roken heb je natuurlijk iets nodig waarmee je kan roken. Een klassieke sigaret gebruikt tabak, maar bij een e-smoker is dit niet van toepassing. Hier maak je namelijk gebruik van een e-liquid. Je kunt deze liquids in elke vorm en maat kopen met verschillende soorten smaken, maar ook soorten sterktes. Dit zorgt dan ook voor voldoende afwisseling en houdt het verfrissend. Let er altijd op dat je op tijd deze tankjes vervangt en niet wacht tot het laatste moment. Als je namelijk het hele tankje op rookt, kan het gebeuren dat je schade aan brengt en dat wil je liever niet hebben. Dit kan namelijk veel schade aanrichten aan je e-smoker en daardoor een duur foutje worden.

Op tijd je coils vervangen

Om ervoor te zorgen dat je lang van je vloeistof kan genieten moet je ervoor zorgen dat je tijdig je coils vervangt. Dit onderdeel heeft katoen en dit katoen zorgt ervoor dat vloeistof wordt vastgehouden. Echter, katoen wordt snel oud en dus dien je tijdig een vervanging te rergelen. Doe je dit niet? Dan verbrand je katoen en krijg je bij het inhaleren van de vloeistof een smaakje van verbrand katoen. Dat is natuurlijk niet waar je op zit te wachten toch? Vervang daarom tijdig deze coils en kies ook niet voor goedkope coils. Justfog Q16c zijn sterke en duurzame coils die ervoor zorgen dat er geen schade kan worden aangebracht binnen de e-smoker, ideaal dus! 

 

 

https://wizzits.com/justfog/q16/