Chondropython
Image default
Banen en opleidingen

Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker

MOERDIJK 40 uur,
5 dagen per week
MBO, HAVO, VWO
1.900 – 2.250 per maand

Prettig bezig zijn in de lucht of de vorkheftruck of reachstacker? werken te een vernieuwend familiebedrijf? het kan iedereen, lees snel overigens!

Op deze locatie slaat onze gast oliën en vetten op in volwassene containers. Als logistiek medewerker ben je toerekeningsvatbaar voor het lade en leegmaken van trucks. Dit wordt vooral gedaan met een vorkheftruck of zelfs met een reachstacker. Voor beiden ontvang je intern een ( kosteloos ) opleiding. Je werkt in deze baan met een nietige groepering leuke collega’s te een familiebedrijf en bijeen zorg je er elke dag weer voor dat het werk af komt. Doordat je arbeidend bent op het terrein waar de tanks staan ben je vooral ongeacht aan het werk.

Wat bieden wij?

Een uitnodigend honorarium reiskostenvergoeding 25 vakantiedagen een vaste baan de potentie om een heftruck- en reachstackercertificaat te halen wie ben jij?

Je houdt ervan om in de geur bezig te zijn en zet graag een stapje extra. Je bent op zoek naar een vaste baan waar je jezelf nog kan ontwikkelen. In dit familiebedrijf wordt er tezamen gewerkt en is er universum voor een geintje op zijn tijd.

Klinkt dit als jouw nieuwe baan? reageer dan direct en we nemen z. s. m. contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor allemaal die zich hierin herkent.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/zoek-werk.html