Chondropython
Image default
Auto's en Motoren

Waarom Hyundai i20 occasions gewild zijn

Hyundai occasions zijn zeer geliefd en gewild. Zo staan de Hyundai i20 occasions vaak slechts heel even te koop voor ze weer een nieuwe eigenaar hebben. Dat Hyundai occasions zo snel weg zijn heeft vooral te maken met de prijs- kwaliteitsverhouding, want die is uitstekend bij de Hyundai i20.

In benzine- en dieselmotoren

Hoewel je het niet zou verwachten, bieden Hyundai i20 occasions ontzettend veel ruimte. Je kunt er gerust met tenminste vier en soms gewoon vijf mensen in zitten en is er in zowel benzine- en in dieseluitvoering. Je geniet in een i20 van Hyundai van vierwielaandrijving en hebt een zuinige auto die ook als occasion als zeer betrouwbaar te boek staat.

Aantrekkelijker geprijsd

Je kunt de i20 van Hyundai vergelijken met onder meer de Toyota Yaris, Opel Corsa, Kia Rio, Skoda Fabia en VW Polo. Pittige concurrenten dus, die er zeker ook mogen zijn. Toch hebben de Hyundai i20 occasions een groot voordeel; de prijs. Afgezet tegen de concurrenten is de i20 aantrekkelijker geprijsd, ook als occasion. Voor weinig geld krijg je veel auto.

Een gebruikte i20 Active

Ook als occasion is de i20 weer in verschillende uitvoeringen beschikbaar en als je geluk hebt dan vind je ergens een gebruikte i20 Active. Dit is een zeer opvallende auto die wat hoger op de wielen staat en daardoor een extra stoer voorkomen heeft. Opvallend zijn ook de beschermplaten van kunststof. Of wellicht vind je een i20 Go, een auto waar standaard airco ingebouwd is.

Automaat of handgeschakeld?

Hyundai occasions heb je in een handgeschakelde uitvoering en met automatische transmissie. Er zit nogal wat verschil in het aantal versnellingen; zo heb je een handgeschakelde uitvoering met 5 en 6 versnellingen en is er een viertraps automaat beschikbaar. Tegenwoordig zijn er ook onder de occasions die een zestraps of zelfs een zeventraps transmissie hebben overigens.