Chondropython
Image default
Eten en drinken

Catering Amsterdam levert alles geheel op maat

Amsterdam is een bruisende stad met dagelijks veel evenementen en feestjes. Zoals de meeste weten staat of valt een event met een goede catering. Of het nu gaat om een bruiloft, een zakelijke meeting of een verjaardag, een catering die precies voldoet aan uw wensen is een must. 

Welke soorten catering zijn er te bestellen in Amsterdam? 

Of u nu catering bestelt op de Zuidas of u bestelt voor in Amsterdam noord, er zijn voor alle verschilende gelegenheden diverse cateringsmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een vergadering een lunchpakket bestellen met heerlijke broodjes, salades en desserts, voor een feestje kunt u gaan voor borrelhapjes, voor cokctails of voor de gehele partycatering. Host u een event waarbij het van belang is dat iedereen een maaltijdvullend gerecht krijgen? Dan is een buffet een passende oplossing. Bestl bijvoorbeeld een Italiaans buffet of een Spaans buffet met heerlijke tapas. 

Als u echt wilt uitpakken kunt u gaan voor een BBQ catering. Hierbij kunt u kiezen uit een vlees en vis schotel, kunt u direct de BBQ huren bij de cateraar of kunt u alles uit handen geven. Dan komt de kok bij u aan en zorgt dat alles tot in de puntjes wordt verzorgt.

 

High tea catering thuis laten bezorgen?

Met vriendinnen heerlijk een dagje thuis genieten van zoete en hartige hapjes in gezelschap van een vers kopje thee? Dat kan bij Catering Amsterdam. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, opgezet en weer opgehaald wanneer u klaar bent met genieten. Wilt u lieveren een alcoholische versnapering erbij? Kies voor de nieuwste food-trend en ga voor de High Wine of High Beer. Het zelfde concept, maar nu met diverse soorten wijn of diverse speciaal bieren.

 

Hoe plaats in een bestelling bij Catering Amsterdam?

Bij ons kunt u heel gemakkelijk online bestellen. U kiest wat u het lekkerste vindt. Plaatst het in de winkelmand en met een paar klikken heeft u het check-out process doorlopen. Vervolgens ontvangt u netjes een bevestiging in de mail en wij doen de rest! Ook de afwas!

Ik wil graag de hele partycatering uit handen geven. Kan dat ook in Amsterdam?

Dat kan zeker! Natuurlijk wilt u dan dat alles precies zo gaat zoals u dat verlangt. Tot in de details! Daarom maken wij graag geheel vrijblijvend een offerte voor u. Mail ons, of ontacteer ons telefonisch en dan helpen wij u graag verder.