Chondropython
Image default
Eten en drinken

Je eigen pizza beleggen en bereiden met Tante Fanny

Tante Fanny maakt het je wel erg gemakkelijk als jij je eigen pizza wilt beleggen. Waarom? Dit merk biedt verse deegproducten én heerlijke recepten aan! Je hebt de verse deegrollen van Tante Fanny misschien al eens in de supermarkt zien liggen. Hiermee haal je de basis in huis voor een heerlijke pizza die je verder naar eigen smaak kunt beleggen. Je hebt keuze uit drie varianten: pizzadeeg zonder saus, spelt-pizzadeeg en pizzadeeg met lekkere tomatensaus voor als je eens wat minder tijd in de keuken hebt. De pizzabodem is opgerold in bakpapier en je hoeft deze alleen maar uit te rollen op een bakplaat. Kies vervolgens je favoriete ingrediënten of doe leuke recept ideeën op via de website van Tante Fanny. Binnen een handomdraai serveer je zo een verse zelfgemaakte pizza!

Ook dé plek voor vegetarische en vegan recepten

Op de website van Tante Fanny vind je talloze recepten die van toepassing zijn op de deegproducten uit het assortiment van dit merk. Zo kom je naast pizza recepten ook recepten voor het maken quiche tegen en vind je veel heerlijke bladerdeeg recepten. Waar het pizza recepten betreft kun je zoeken op basis van jouw favoriete ingrediënten of lekker door alle variatiemogelijkheden scrollen en zo inspiratie opdoen. Wil je een pizza beleggen met vegetarische of veganistische ingrediënten? Dan vind je hier ongetwijfeld jouw nieuwe favoriete recept. Denk bijvoorbeeld aan een vegan pizza met courgette en pesto of een pizza met broccoli en shiitake op een bodem van spelt-pizzadeeg.

Lekkere bladerdeeg recepten

Naast de recepten om je eigen pizza te beleggen kun je bij Tante Fanny terecht voor een scala aan bladerdeeg recepten. Vier je binnenkort je verjaardag en wil je jouw gasten verassen met lekkere partysnacks? Of wil je voor de feestdagen een toepasselijke lekkernij bereiden? Voor alle gelegenheden en feestdagen kom je leuke bladerdeeg recepten tegen waarmee je snel iets lekkers kunt serveren.