Chondropython
Image default
Recreation / Pets

Resultaat gerichte apparatuur voor definitief ontharen

Definitief ontharen wordt steeds populairder. Als salonhouder wilt u zeker zijn van hoogstaande kwaliteit en veiligheid. Een optimaal resultaat met het hoogste comfort is immers het doel. Ontharen door middel van een IPL-behandeling is dan een goede keuze. Dit is een zeer efficiënte en klantvriendelijke manier voor definitief ontharen. Wanneer u klant tevreden is zal zij geneigd zijn om dit te delen. Deze positieve mond-tot-mond reclame vergroot uw kans op potentiele klanten. Een eerste stap in dit proces is de aanschaf van de juiste professionele apparatuur.

De IPL-methode voor ontharen

De IPL-methode werkt door middel van een puls van licht. Deze wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze. Hierdoor groeit het haartje nooit meer terug. Definitief ontharen is mogelijk op elk lichaamsdeel en is vrijwel pijnloos. Bovendien is het ook nog eens zeer snel. De gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels bedraagt vijf minuten. Als u op zoek bent naar zo’n apparaat dan raden we u aan om dit te kopen bij een specialist. Een bedrijf die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van hoogwaardige apparatuur voor bijvoorbeeld schoonheidssalons. Een voorbeeld van zo’n partij is MedCos. Hier koopt u een IPL apparaat die uitermate geschikt is voor definitief ontharen. Voor een goed eindresultaat zijn 5 tot 8 behandelingen nodig. Om het resultaat optimaal te houden wordt ieder jaar een vervolgbehandeling geadviseerd.

Breed inzetbaar

Een groot voordeel van een IPL apparaat is dat u het voor meerdere doeleinden kunt inzetten. Denk aan de behandeling van couperose, huidverjonging en acne. Rimpels, grove poriën, acnelittekens en pigmentvlekken? Geen enkel probleem dankzij de IPL. Het is dus een zeer waardevolle investering voor uw salon, het is breed inzetbaar en u behaalt snel een gewenst resultaat.

Trainingen

Bent u enthousiast en van plan een IPL apparaat voor definitief ontharen aan te schaffen? Neem dan contact op met MedCos Skinsolutions. De uitgangspunten voor de apparatuur die zij bieden zijn kwaliteit, comfort en toegankelijkheid. Uw klanten verdienen de beste professionele oplossing. Het is ook mogelijk om trainingen te volgen zodat u en uw medewerkers helemaal up-to-date zijn over het gebruik van het apparaat. Heeft u nog vragen? Of heeft u advies op maat nodig? Dan staan deze specialisten klaar om u te helpen.

https://medcosskinsolutions.nl/