Chondropython
Image default
Vakantie

Een leuke vakantie met single reizen

In je eentje op vakantie, maar toch genieten van goed gezelschap: het is mogelijk met single reizen. Van een korte city trip tot een uitgebreide vakantie naar de zon: single reizen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Het de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen die jouw interesses delen. Op een singlereis ga je altijd met een groep leeftijdsgenoten op reis. Ben jij klaar voor een leuke vakantie met veel vrijheid én gezelligheid? Hier vind je alle informatie over de singlereizen die One2gethertravel organiseert.

De beste single reizen

Single reizen klinken misschien een beetje oubollig, maar dat is geheel onterecht. Voor mensen zonder partner, die toch op groepsreis willen, is een singlereis perfect. Het is dé manier om een gezellige vakantie te beleven met een leuke groep mensen. Net als bij andere groepsreizen worden er excursies en activiteiten georganiseerd. Iedere dag is er wel iets doen. Tijdens de activiteiten, die je met andere singles doet, kun je iedereen goed leren kennen. Het programma is trouwens nooit verplicht: het is jouw vakantie. Wil je alleen of met een andere single op stap, dan kun je dat altijd doen.

Met leeftijdsgenoten op vakantie

Bij singlereizen zijn er natuurlijk geen stelletjes toegestaan. Iedereen in de groep is dus single. De groep waar jij mee op reis gaat, bestaat uit een stuk of 20 reizigers. Anders dan bij normale groepsreizen worden die ingedeeld op leeftijd en interesse. Zo weet je zeker je een hele gezellige reis gaat hebben.

Jij ook op singlereis?

Een leuke reis boeken is lastig als je single bent. Speciale single reizen zijn dan ook een perfecte oplossing. Dus ben je single, en ben je op zoek naar een groepsreis die aansluit bij jouw interesses? Dan is dit de oplossing voor jou.

https://one2gethertravel.nl