Chondropython
Image default
Vakantie

Hoe bijzonder is dat! Een bedrijfsuitje met overnachting in een tien-persoons Tipitent

Wilt u uw medewerkers nu eens echt trakteren op een bedrijfsuitje met overnachting, en tegelijkertijd een enorme stap maken in het leggen en verbeteren van de onderlinge contacten? In Gelderland ligt een bijzondere groepsaccommodatie, die deels gespecialiseerd is in het organiseren van allerlei binnen- en buitenactiviteiten die de banden binnen een team en tussen teams versterken. De omgeving van deze bijzondere groepsaccommodatie, de Westernboerderij, is op zich al inspirerend. Maar na sport en spel, grillbuffet, kampvuur en overnachting in een sfeervolle Tipitent is de ervaring compleet. Dit gaan de deelnemers gegarandeerd niet meer vergeten!

Het ‘vakantiegevoel’ ervaren met collega’s

Zowel de binnen- als buitenactiviteiten zijn gericht op plezier, maar kunnen ook een rol spelen bij het versterken van banden en het experimenteren met verschillende rollen binnen een groep. Het gaat om het elkaar beter leren kennen, maar ook om het elkaar beter leren begrijpen. En juist omdat het zo’n bijzondere groepsaccommodatie is, voelt het niet als werk of leren: het voelt als een actieve vakantie. Zeker als het een bedrijfsuitje met overnachting betreft. Na het diner nog even gezamenlijk bij het kampvuur, dan langzaam richting de Tipitent. ’s Morgens weer gezamenlijk ontbijten, voor velen lijkt het meer op schoolkamp of vakantie dan op werk gerelateerde zaken!

Feesten, partijen en familie-uitjes

De Westernboerderij is er niet alleen voor bedrijfsuitjes met of zonder overnachting, maar ook voor bruiloften en partijen of familieweekendjes. Deze bijzondere groepsaccommodatie organiseert activiteiten voor jong en oud, voor actieve en minder actieve mensen. Sport en spel, maar ook huifkartochten, scootertours, ponyrijden: er is van alles te doen. Spectaculair, spannend, stoer en gezellig. Ook kinderen kunnen zich bij de Westernboerderij naar hartenlust uitleven, waardoor deze plek ook perfect is voor kinderfeestjes en klassenuitjes. Laat u uitgebreid informeren over de arrangementen en mogelijkheden voor uw familie-uitje en bedrijfsuitje met overnachting bij deze bijzondere groepsaccommodatie.