Chondropython
Image default
Vakantie

Geniet van welverdiende rust in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

Eindelijk! Het is het zo ver. Na een lange periode hard werken, mag u nu gaan genieten van een welverdiende vakantie. Met het hele gezin, uw vrienden of geliefde vertrekt u naar een ontspannend oord. Een heerlijke plek waar u volledig tot rust komt, maar dan wel onder één voorwaarde: dat uw trouwe viervoeter mee kan. U neemt graag uw hond mee op vakantie en zoekt dan ook een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Dan is recreatiepark De Groote Vliet uw ideale park. Boekt u hier een vakantiehuis, dan is het toegestaan om honden mee te nemen. Naast dat u met uw gezin en hond heerlijk wandelt door het weelderige natuurgebied, heeft recreatiepark De Groote Vliet u nog veel meer te bieden.

Volop faciliteiten bij een karpervisvakantie

Het recreatiepark bevindt zich op een unieke locatie in Noord-Holland. In de gezellige gemeente Wervershoof bevindt u zich recht aan het IJsselmeer. U kunt hier in de omgeving dan ook veel verschillende activiteiten uitvoeren. Van wandelen en varen tot surfen: de mogelijkheden zijn eindeloos. De omgeving biedt u dan ook een perfecte combinatie van zoneweide, natuurgebied en water. Een unieke locatie die bij vele toeristen geliefd is. Boek uw bungalow direct gelegen aan het water en geniet van een comfortabele karpervisvakantie. Zo werpt u vanuit uw eigen huisje uw hengel uit op een rustig plekje: ideaal!

Eindeloze activiteiten

Wanneer u een chalet boekt in het hoogseizoen, is onze ontspanningscommissie actief. Er worden dan verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ga sjoelen, doe mee aan de bingo of laat uw kind mee doen aan een spelmiddag. Alles binnen handbereik voor een onvergetelijke vakantie. Ziet u een karpervisvakantie wel zitten? Of bent u al lange tijd op zoek naar een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan? Bekijk het verhuuraanbod en boek online een vakantiehuis bij recreatiepark De Groote Vliet en ben van alle gemakken voorzien.