Chondropython
Image default
Recreation / Pets

Kartonnen dozen

Heeft u kartonnen dozen nodig om uw producten mee te transporteren. U hoeft niet verder te zoeken dan de Dozenhal, wij hebben de grootste voorraad dozen in heel Nederland. Wanneer u op zoek bent naar een bepaald formaat, is de kans groot dat wij het al hebben. Mocht het toch het geval zijn dat wij het niet hebben, dan maken we de dozen gewoon niet voor u! Toch zal de kans klein zijn dat u een doos zoekt die wij nog niet hebben, omdat wij binnen onze voorraad meer dan 2500 formaten hebben. Doordat we ze vaak al hebben, kunnen ze de volgende dag al naar u getransporteerd worden, zo hoeft u niet lang te wachten.

De Dozenhal

Bij de Dozenhal kunt u alle kartonnen dozen vinden die u zoekt. Bent u op zoek naar kleine of grote dozen? Op onze website kunt u eenvoudig vinden of wij de desbetreffende maat al op voorraad hebben, omdat we een handige zoektool hebben. Hierin kunt u eenvoudig de afmetingen invullen die u nodig heeft, en de tool gaat voor u aan de slag met het zoeken in de voorraad. Vervolgens krijgt u alle resultaten te zien die in de buurt van uw zoekopdracht komen, zo hoeft u niet steeds nét afwijkende afmetingen in te voeren. Dat is wel zo makkelijk. En vindt u toch niet wat u zoekt? Dan kunnen we altijd de doos op maat voor u maken, de offerte is zo aangevraagd en zit de volgende dag al in uw mailbox.

Dozen, en nog veel meer

Naast de standaard kartonnen dozen die we verkopen, heeft de Dozenhal een heleboel andere mogelijkheden. Wij verkopen namelijk ook gebruikte dozen, deze zijn goed voor het milieu omdat ze nogmaals gebruikt worden voordat ze weggegooid worden, en ze zijn extra goedkoop! Goed voor het milieu, en de portemonnee van onze klanten dus. Daarnaast hebben we containerdozen die geschikt zijn om extra grote producten mee te vervoeren, en tabaksdozen die extra stevig zijn voor het vervoer van zwaar materiaal. Kortom, allerlei verschillende mogelijkheden voor u om uit te kiezen!

Klik hier voor de de kartonnen dozen van Dozenhal.